Pau Díaz Solano: youtuber musical i amb missatge

Pau Díaz Solano

Hui us presentem un nou youtuber valencià a través del qual podreu conéixer nombrosos grups de la música del País Valencià. Ell és Pau Díaz Solano, i a banda de parlar de música, comenta temes d’actualitat sempre des d’un punt de vista crític i també recita poesia. La descripció del seu canal diu: «Ací no em pariren però aquest és el millor lloc que he trobat per compartir-vos algunes de les coses que m’agrada fer. Ací recite, ací done versos, ací els cante, ací els dic. Nomenaré mil escriptors i cantaré mil cançons, però sense tu, açò valdrà la pena? Subscriu-te i parlarem aviat». Per començar, doneu una ullada a un dels vídeos que més èxit ha tingut des que Pau Díaz està a Youtube:

Entrevistes a grups

Una faceta molt destacada del seu canal són les entrevistes a grups de música valencians. Tot i que fa un temps que no en publica cap, va haver una temporada que en va fer unes quantes. Sempre és un bon moment per a rescatar-les i conéixer millor als músics amb què va parlar en el seu dia. Pupil·les, Smoking Souls, Gener, Andreu Valor, Assekes, Mai Mai i Auxili són alguns dels grups que van passar pel seu canal. Us deixem amb l’entrevista a aquests últims.

Torna després d’una temporada

Fa dos setmanes va publicar un nou vídeo. Després d’una llarga temporada sense compartir-ne cap, i després d’anunciar fa dos mesos l’inici de la tercera temporada. Veurem si torna a agafar la regularitat que tenia abans o es queda amb publicacions esporàdiques. En tot cas, desitgem que continue avant amb aquesta aventura i que Pau Díaz Solano puge molts més vídeos. Ací teniu l’últim:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €