Diània 2018: Auxili arredoneix un cartell imperdible

El festival de primavera Diania torna enguany a Ontinyent

«Bon dia dianieres i dianiers, després d’un any de descans, tornem a la càrrega! La música del Diània tornarà a invadir Ontinyent les pròximes vacances de Pasqua. Enguany concentrem les energies en un sol dia. Reserva’t ja la data i mone a liar-la!».

Amb aquest missatge a Facebook, anunciaven els organitzadors del Diània que, després d’un any de descans, el festival de primavera de les comarques centrals se celebrarà enguany el dia 31 de març a Ontinyent. El cartell ja està publicat al complet, i podem dir que serà una cita ineludible oer a començar amb bon peu el calendari de festivals.

Grups que actuaran al Diània

Cartell Diània 2018Auxili, Zoo, Xavi Sarrià, Iseo & Dodosound, The Dance Crashers, Zerokoma i La Rana Manca són les bandes que actuaran el 31 de març en una nit màgica i llarga a Ontinyent. Els Auxili faran a casa un concert molt especial, ja que presentaran el seu pròxim disc.

Podeu passar per les xarxes socials del festival i participar en algun sorteig dels que tenen en marxa, per tal de guanyar una entrada debades o bé, accedir a la seua pàgina web per comprar-la a un preu de només 14 euros.

Si voleu saber més sobre com s’organitza aquest festival, podeu donar una ullada a l’entrevista que va fer Cèlia Cerezo a principis de 2016 a Àngel Cambra, un dels membres de l’organització.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €