Els programes amb què començarà À Punt Ràdio

Ja es coneixen els primers programes amb què començarà a emetre la nova ràdio

La Corporació Valenciana de Mitjans Audiovisuals va presentar ahir, dimarts 5 de desembre, la graella amb què començarà a emetre a À Punt Ràdio. I l’inici de les emissions oficials (recordem que actualment emeten en proves música 24 hores) és imminent. L’11 de desembre es començaran a escoltar les primeres veus que ocuparan les ones herzianes, almenys, els primers mesos de la nova ràdio pública valenciana.

La primera veu que es va donar a conéixer va ser la de Jèssica Crespo, que presentarà “Al ras”, cada matí, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores. En aquest vídeo que À Punt ha publicat al seu Facebook, la jove presentadora detalla fil per randa tot el que es podrà escoltar al seu programa. A més, al final també es poden veure tots els programes que s’emetran des del començament.

Primers programes d’À Punt Ràdio

Hi haurà una miqueta de tot en la programació de la nova ràdio pública, tot i que ni molt menys estarà completa la graella en l’inici. No obstant això, Jèssica Crespo parlarà de tot un poc en el magazín matinal “Al ras”.

Les vesprades seran per a una coneguda de la casa, Amàlia Garrigós. Cada dia, també de dilluns a divendres presentarà “Territori sonor”.

La literatura també tindrà un espai en la ràdio d’À Punt amb dos programes: “Plaerdemavida” amb Maria Josep Poquet i “Una habitació pròpia” amb Irene Rodrigo, dedicat a la literatura per als més joves.

“Animalades” serà un espai d’entreteniment per a tota la família presentat per Joan Espinosa sobre el món dels animals de companyia.

Amb “Samaruc digital”, presentat per Reis Juan, descobrirem un contingut transmèdia de divulgació mediambiental que posarà a l’abast de tots la riquesa ambiental del País Valencià.

“Cuina de bancal”, presentat per Carles Galletero, serà un magazín gastronòmic que cada setmana visitarà mercats, camps i restaurants per a fer un mapa gastronòmic de les nostres comarques.

Els més menuts tindran diversos espais en la ràdio. Aitana Ferrer presentarà “L’Escoleta”, que oferirà plans per a tota la família i “La caseta d’Aitana”, un magazín infantil.

I per últim “Rosquilletres” serà el concurs familiar conduit per Rafa Albert en què es posarà a prova l’habilitat dels estudiants per a lletrejar paraules en valencià.

Nova web a partir del 18 de desembre

A banda de tot açò, À Punt ha anunciat que el pròxim 18 de desembre estrenarà una pàgina web amb continguts infantils i de programes. Hi haurà sèries en valencià i anglés per als més menuts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €