staXx: el gamer valencià més influent de Youtube

sTaXx és un dels gamers més influents de l'estat espanyol

Youtube no deixa de crèixer dia a dia i els valencians estem ben presents. El castellonenc Frank Garnes, és un dels gamers més influents de l’estat espanyol. StaXx —com és conegut a Internet—, crea contingut setmanalment al voltant de jocs com Call Of Duty, Battlefield, Black Ops o Minecraft.

El jugador valencià compta amb vora 5 milions de subscriptors al seu canal. Si sou assidus a Youtube l’haureu pogut veure col·laborant amb els creadors de contingut més importants de parla hispana com WillyRex, Vegetta777, Alexby o Luzu. Si accediu al seu canal podreu veure gameplays dels diferents videojocs de moda.

Més milions a l’altre canal d’sTaXx

A més a més, el que en principi era el seu canal secundari, també s’ha convertit en una referència a Youtube, superant en seguidors al seu altre canal. Són més de 6 milions d’usuaris qui segueixen el canal staXxCraft, on també penja vídeos d’altres jocs i de la seua activitat relacionada amb el món del gamming. Al seu compte de Twitter podeu estar al corrent de tot el que fa. Aquest és el vídeo més vist del canal:

Si mirant els vídeos us quedeu amb ganes de jugar, entreu en aquest enllaç i feu una ullada als jocs per a mòbil que vos vam proposar fa un temps.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €