Tot a punt per a les Sant Silvestres valencianes

Imatges de la Sant Silvestre 2016

Cada vegada estan més de moda les curses de Sant Silvestre. En elles, milers de persones es congreguen en un ambient festiu per a acomiadar l’any. La competició no importa, de fet no existeix. El que importa és anar amb amics i familiars, disfressats o sense disfressar, per a passar-s’ho bé i fer, de pas, una miqueta d’excercici que no senta malament després d’uns dies de fartera. Destaquem les de Castelló, Alacant i València. I la més antiga del País Valencià, la de Benicarlo.

Castelló

La celebració de la prova tindrà lloc el dia 31 de desembre de 2016. Donarà començament a les 18’00 hores, amb eixida i meta en l’Av. Rei D.Jaime. El temps màxim de durada de la prova s’estableix en quaranta-cinc minuts. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre.

Alacant

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alacant torna a organitzar la Carrera Sant Silvestre Solidària, que se celebrarà el divendres 29 de desembre, a les 22.00 hores.

Es tracta d’una carrera tant competitiva com a lúdica en la qual es podrà córrer o caminar, participar per a guanyar o divertir-se, gaudint d’una nit màgica entre amics i familiars, sense restriccions d’edat, simplement la capacitat per a portar-la avance.

Encara podeu vos podeu inscriure punxant ací.

València

El dissabte 30 de Desembre, la ciutat de València s’inundarà de corredors i corredores en la seua popular Carrera Sant Silvestre València 2017. Una carrera de clar ambient festiu per a acomiadar tot un any, on xiquets i majors es disfressen per a gaudir d’una carrera d’allò més divertida.

Enguany 2017 la Sant Silvestre Popular Valenciana arriba a la seua edició número 34. L’eixida es donarà a les 20:00 hores des del carrer Xàtiva, al costat de l’estació del Nord i la plaça de Bous. Tindrà un recorregut de 5500 metres pels carrers de Guillem de Castro, Blanquerías, Passeig Ciutadella, Plaça Amèrica, Navarro Reverter, Carrer La Pau, Sant Vicent amb arribada a meta en la plaça de l’Ajuntament.

Les inscripcions es poden fer fins al mateix 30 de desembre, a qualsevol centre d’El Corte Inglés.

Benicarló

La Sant Silvestre més antiga del País Valencià arriba a la seua edició número 40. La tercera prova de l’IV Circuit de Carreres Populars de Benicarló tindrà lloc l’últim dia de 2017. Un circuit urbà emblemàtic, de 2,5 Km. fa que aquesta prova siga un atractiu per a corredors i aficionats que disfressats o amb la seua equipació oficial, passen una gran vesprada esportiva. Feu la inscripció a través d’aquesta pàgina.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €