Smoking Souls estrena nou senzill i videoclip

Els pegolins Smoking Souls han desvelat hui el que és el seu nou senzill i videoclip. Amb la col·laboració de Desakato, porta per nom “L’últim ball”, una cançó que continua la senda dels talls que es poden escoltar al Cendra i Or. Curiosament no es tracta d’un avançament d’un nou disc ni d’un descart de la sessió del disc l’anterior. Per simple que parega, es tracta d’una cançó que ha passat «per moltes fases de transformació i sonoritat fins arribar al resultat de satisfacció per part de tots.»

El videoclip es converteix en un homenatge a la fraternitat, on apareixen els germans dels quatre components del grup. Un vídeo de línia artística on es combinen múltiples metàfores visuals que transporten a la infantesa dels membres dels Smoking Souls i els seus germans. I també de manera quasi inevitable, l’espectador del vídeo tindrà déjà vus dels més tendres anys d’experiència vital.

Parlant de germandat, cal recalcar l’aparició dels germans i cantants de Desakato. Fet que ha propiciat la primera vegada que apareixen versos en castellà a un tema dels Smoking Souls. Ambdues bandes han compartit management, a banda de converses, rialles, música i festa. Tot ha possibilitat que acabe generant-se aquesta col·laboració.

Gira del 2018

Enguany la banda començarà a estendre les gires arreu de l’estat espanyol. De fet, aquest divendres viatjaran per primera vegada a Guadalajara. Serà el primer concert de 2018 dels Smoking Souls acompanyant als seus “germans” de Desakato (ja han esgotat les entrades). Al febrer els espera la localitat de Gasteiz en la que també serà una interessant oportunitat per veure als pegolins fora de l’àmbit dels Països Catalans. A banda també han confirmat la seua particpació al Rockafalles Festival de Gandia, i al Viña Rock.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €