Txarango entre els nous confirmats del Sansan 2018

Des del 29 al 31 de març, coincidint amb les festivitats de Setmana Santa, se celebrarà el Sansan 2018, la 5a edició del festival. La primera cita indie de la temporada que tindrà lloc per segon any consecutiu a Benicàssim (La Plana Alta).

Entre les darreres bandes confirmades trobem als catalans Txarango, pel que sembla, primera visita del 2018 que faran a terres valencianes. I és que, una setmana després també podran gaudir-los els assistents del Cullera Festival Marítim.


Tornant al Sansan Festival, la resta d’artistes que ja estan confirmats són els següents: Sidonie, La M.O.D.A., Juanito Makandé, Iván Ferreiro, Rufus T. Firefly, Mossego i el grup local i emergent Ñekü. Encara queden sumara-se moltes més bandes, inclús alguna internacional de primera línia com va succeir en l’edició passada amb els Kaiser Chiefs.

Organització del Sansan 2018

Per altra banda, des de l’organització del Sansan remarquen el bon ritme de venda d’abonaments, ja que es van esgotar en menys de 24 hores els 500 primers que van eixir a la venda. Després dels seus inicis a Gandia, aquest és el segon any que es realitzarà al recinte de festivals de la ciutat de Benicàssim. El festival comptarà amb dos escenaris, una carpa de discjòqueis, zona d’hostaleria, mercat, àrea de descans i zona d’acampada al costat del nucli urbà.

Pel que fa als transports, s’estan organitzant autobusos oficials del festival, per tal de viatjar des de Madrid, Barcelona o València. També s’habilitaran llançadores que connectaran el poble amb el Festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €