7 disfresses originals per al Carnestoltes de 2018

Ja vages a Pego, Vinaròs, Benimaclet, Ares dels Oms, Torrevella o el Villar aquest cap de setmana tens una cita ineludible amb les disfresses. Des de Tresdeu et recomanem set disfresses per si no tens encara ni idea que fer. Avisem, algunes són un poc friquis i hauràs de fer alguna explicació, però esperem que servisquen d’ajuda!

Puigdemoney

Disfresses

La disfressa i perruca de Puigdemont ja estan prou sobades. Què et sembla embetumar-te un poc la cara i disfressar-te de Puigdemoney? Tal vegada hauràs de donar una explicació, però simplement fas una de les rimes del tema “Independent” i ja tothom t’entendrà. El suaj i el tigre el poses tu.

Mafalda

No, no parlem de la xiqueta que odia la sopa. Parlem del grup de música combativa que acostumen a maquillar-se als seus directes. Ací teniu una idea de disfressa grupal, un poquet fresqueta la veritat. Però el més important és el maquillatge característic dels seus components. Si vos trobeu amb algun fan vos reconeixerà a la primera.

Paquita Salas o Brays Efe

Disfresses

Paquita Salas (el de la dreta) és el nom del personatge i la sèrie homònima que protagonitza Brays Efe. Dirigida pels famosos Javis ens conta la vida d’una representant d’actors desesperada per trobar nous talents. Ja vegeu: roba de la vostra mare, tia, iaia, veïna… molta laca, arracades i bijuteria kitsch. A una mala li podeu demanar ajuda al propi Brays Efe per saber d’on es va traure el vestit per als Goya.

El conte de la criada

Una sèrie d’HBO que ho està petant molt és The handmaid’s tale. Ens situa a un futur amb la tassa de natalitat desplomada on les poques dones fèrtils són forçades a donar fills als alts governants. A més, són obligades a vestir d’aquesta manera que se situa entre l’hàbit de monja i criada. Un vestit llarg roig i una còfia blanca basten per a confeccionar aquesta disfressa reivindicativa i feminista.

La casa de papel

disfresse

I el roig continua sent protagonista. Una altra sèrie que ha tingut certa rellevància és La casa de Papel, aquesta d’Antena 3. Un grup d’atracadors té un plan mestre per assaltar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre i fabricar diners per emportar-se’ls. Un mono roig amb caputxa i caretes de Dalí sobren per fer-se amb aquesta disfressa. Les armes són opcionals.

Rick i Morty

Disfresses

No coneixeu les aventures de Rick i Morty? Aquesta és sèrie subversiva, irreverent i insultant de viatges temporals i universos paral·lels. Els protagonistes són Rick i Morty i estan basats en Doc i Marty els personatges de Back to the Future. Viatjar a través d’universos paral·lels comporta que trobem personatges de tot tipus on l’únic tope és la imaginació dels creadors. Ací teniu una xicoteta mostra i material per escollir disfressa.

Coco

Últimament, sobretot per a les festes de Halloween (Nit de Tots Sants), s’han posat de moda els maquillatges de calaveres mexicanes. I amb l’estrena de la pel·li Coco aquesta moda s’ha multiplicat exponencialment sobretot entre els més menuts. Vestits clàssics mexicans i un maquillatge a l’última moda calavèrica i sereu l’ànima (morta) de la festa.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €