Auxili torna al Rototom Sunsplash

Els Auxili actuaran el primer dia del Rototom Sunsplash 2018, el 16 d’agost. Una edició especial ja que es tracta del 25é aniverari del major festival reggae europeu. Serà la tercera vegada que els d’Ontinyent actuen al festival reggae per excel·lència, i aquest 2018 arribaran amb nou disc baix el braç. Auxili torna i el Rototom repeteix seu a Benicàssim, que tindrà lloc entre el 16 i 22 d’agost. Acompanyant-los, també s’han confirmat dos grans referents del reggae estatal com són Morodo i Green Valley.

Ací podeu veure l’actuació completa d’Auxili a l’edició de 2016 del Rototom.

Ben Harper, primer cap de cartell

Ben Harper oferirà un xou inèdit

El music californià Ben Harper, ha estat confirmat com el primer cap de cartell per al Rototom Sunsplash 2018. També el primer dia, oferirà el xou exclusiu del geni americà amb un repertori inèdit a Europa. Altres artistes internacionals confirmats són els neozelandesos Fat Freddy’s Drop i l’italià Alborosie, els francesos Danakil, els italo-americans The Uppertons i els britànics Alpheus i Hollie Cook. Arredoneixen aquesta primera tanda de confirmacions els cantants jamaicans Protoje, Jimmy Cliff i Tarrus Riley.

Ja ha passat un quart de segle des del naixement del festival d’origen italià. Des de 2010 se celebra a Benicàssim. Hem de ser conscients de que tenim al País Valencià l’esdeveniment reggae més gran d’Europa. Vora una setmana de música, diversió i moments de trobada, informació i reflexió.

 


*Foto de portada de Luca Valenta

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €