Catnutscape, un instagrammer collonut

Sabeu què és un nutscape? Tal vegada és més senzill mostar-ho que explicar-ho. Es tracta d’una selfie escrotal amb un paisatge bonic de fons. Els testicles dels fotògrafs amaneixen per l’extrem superior de l’enquadrament. Segons l’opinió de cadascú aquest element embelleix o enterboleix la instantània. Vosaltres decidiu.

A post shared by Catnutscape (@catnutscape) on

El que més prop ens pilla és l’instagrammer Catnutscape, que des de Catalunya arreplega nutscapes de tot arreu. Com aquest de Vic, ple de patriotisme quadribarrer.

D’on collons naix Catnutscape?

Catnutscape naix d’una colla d’amics que un dia va descobrir la moda del nutscape. Bàsicament com a ells els agrada dir «un paisatge amb uns collons penjant». Entre riures, cerveses i algun glop de ratafia van conjurar el compte d’Instagram, amb l’ambició de recollir el bo i millor del paisatge. Com sempre passa, un d’ells, empordanès per més senyes, va agafar el compte amb més força mentre els altres hi donaven suport moral i fotogràfic.

Poc a poc la idea va encaixar en una xarxa tan impredictible com és Instagram i van començar a arribar fotos dels cinc continents. Ara Catnutscape és un equip que vol ampliar l’acció combinant aquest maridatge tan nostre: paisatge-tradició-humor. De fet, volen tenir més visibilitat en la societat i fer les seues accions més divertides si cap. Ja tenen més de 31 mil seguidors, de ben segur que aquesta xifra continuarà apujant.

Fes el teu!

Des de Tresdeu fem una crida a tots els valencians i valencianes a que envien els seus nutscapes al compte. «Ens falten cullons valencians!» ens clama l’administrador del compte. Ja tenen mols fans d’Amèrica Llatina, el sud-est asiàtic, els Balcans, les Canàries… Fins i tot nord-americans, de fet els han convidat a Califòrnia. Asseguren que tenen com a gran fan al creador del Call of Duty.

Vos deixem també una foto d’un making of perquè prengueu nota. Ja sabeu, aquest cap de setmana pilleu la càmera, busqueu un bonic paisatge i tragueu els vostres escrots a passejar. No oblideu etiquetar Tresdeu i Catnutscape. Fem de cada paisatge del País Valencià un paisatge collonut!

How to make the best #nutscape: 1- Tag ? and choose a friend ? who you’d trust this important mission to. 2- Choose the best moment and location. ? 3- Shoot! ? In the next photo more steps! Com fer el millor nutscape? Pas 1: anomena i escull l’amic en qui confiaries aquesta tasca tan important. Pas 2: Busca el millor moment i paisatge. Pas 3: dispara! Més lliçons del nostre gran col.laborador @pamtumata a la següent foto! Ah! I agrair al gran fotògraf que té l’humor de fer la foto, gràcies @mauriziolee Happy birthday to @snoopdogg could you dedicate to us a dirty song?? _________________________________ #thebestone #beoriginal #crack #photooftheday #happy #tbt #cute #nature #collonuts #freethenuts #pornsunset

A post shared by Catnutscape (@catnutscape) on

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €