DisneyVdub, els doblatges Disney al valencià més destrellatats

S’imagineu a la Pocahontas cantant la capçalera de L’Alqueria Blanca? O l’àvia Fa que ix a Mulan pregant perquè torne Canal 9? Doncs ho teniu a l’abast d’un clic visitant el canal de Youtube DisneyVDub. Un canal que conjuga Disney i els doblatges al valencià.

El canal parodia sempre personatges de Disney amb cançons, personalitats i diàlegs famosos de l’imaginari valencià. Des de fa quasi dos anys, els responsables del canal, van pujant vídeos, i es mantenen ben actius. De fet, fa pocs dies van publicar l’últim vídeo de Pocahontas cantant la tonadeta de L‘Alqueria Blanca. Al maig de 2016 vam poder veure el primer, amb una Blancaneu i els seus amics nans ballant “La manta el coll i el cabasset”.

El vídeo més vist

Però sense dubte, el millor vídeo del canal (i més de 20.000 reproduccions així ho confirmen) és el recopilatori de 8 minuts. Una col·lecció dels millors vídeos curts que hi han al canal, amb altres re-editats i inèdits. Inicia la capçalera de Disney típica amb l’himne de l’Exposició i una veu inconfusible que anuncia que ja estem en falles. Després tot un seguit de personatges Disney valenciantitzats, com la “Tarara” de la Ventafocs, el “monleònic” geni d’Aladí… També sorprenen els dolents del Rei Lleó cantant el “No en volem cap…” i molts altres més, però no vos fem més spoilers i el veieu vosaltres mateix.

Vos recordem que també podeu visitar el canal de Youtube de Clara Laguarda i Rubén Felis. Ací trobareu diversos vídeos d’animació en la nostra llengua amb cançons traduïdes i doblades en valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €