Música

El Diluvi recorre els carrers d’Alacant amb “El foc”

Redacció | 14 febrer 2018

El Diluvi ha estrenat un nou videoclip amb la cançó “El foc”, pertanyent al seu últim disc Ànima (Autoeditat, 2017). Un videoclip que naix a proposta d’alumnes d’Estètica Audiovisual de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Elles es varen encarregar d’escollir la cançó i posar-li imatges. El resultat, el podeu veure prement el play, de ben segur vos sorprendrà.

De fet, la pròpia banda ha manifestat per les xarxes la seua admiració i alegria amb el treball final. S’han vist sorpresos de com amb un concepte senzill, s’aconsegueix fer arribar un missatge colpidor. Recalquen que els encanta com cada persona interioritza, interpreta i reflecteix els missatges de les cançons de mil maneres diferents.

El vídeo ha estat dirigit per Joan Chápuli i recordem que la cançó compta amb la col·laboració de Toni Sánchez i Arnau Gimènez de Zoo; i Tòfol Cabeza al guitarró. Mentre, El Diluvi continua preparant la propera gira, pel que aviat els tornarem a veure tocant, cantant i ballant amb nosaltres.

El foc que crema el dolor

“El foc” es tracta d’un videoclip narratiu. Ens conta la història d’una xica que farta de sa mare alcohòlica, abandona sa casa i plena eixe desassossec fent xicotets robatoris per la ciutat. A un mòbil que furta està sonant “El foc” i comença un ball pels carrers d’Alacant que li fa canviar el parer. Retorna el mòbil al seu propietari i una vegada en casa arropa a la seua dormida mare. Ha sigut un dia més en la vida de la protagonista però almenys ha sigut un dia diferent. Per un dia ha trobat “el foc que crema el dolor”.

, , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.