“La pols de la por” segon avançament del nou disc de Vadebo

La formació Vadebo ha estrenat hui el segon avançament i videoclip del seu nou disc. El tema escollit és “La pols de la por”, un tall que compta amb la col·laboració de Josep “Panxo” de La Raíz. En paraules de la banda, «”La pols de la por” són els conflictes bèl·lics, l’homofòbia, la xenofòbia, el masclisme, la transfòbia, la pobresa i tantes altres circumstàncies què obliguen a les persones a fugir de la seua llar.»

La cançó continua amb el leitmotiv del que serà el nou disc La por. De fet, el grup ens planteja un nou col·lectiu desfavorit en l’actualitat. Amb el primer senzill “La condemna” posaven l’accent en aquelles persones injustament condemnades per escriure, cantar o pensar diferent. Amb aquesta nova cançó s’homenatja a les persones que han hagut de deixar les seues llars per por. Aquestes persones són benvingudes ací, i així ho fan veure els Vadebo, tant amb la lletra com amb la cançó.

16 de febrer estrena de La por

El nou treball d’estudi dels Vadebo veurà la llum el proper 16 de febrer. A La Por trobarem 10 pistes on es podran trobar diverses col·laboracions com aquesta de Josep “Panxo“, Machete en Boca i Adrià Salas de La Pegatina. Ens conten que en aquest nou projecte es podrà percebre una clara evolució de la banda. Sons més electrònics, major presència del rap, així com cançons més directes i polítiques.

*Foto de portada de Koratge

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €