El “Robot” de Zoo se’n torna al seu planeta roig

Zoo ha presentat hui el videoclip de la nova cançó “Robot”. O com ells mateixos diuen, un film-cançó en el qual porten treballant molt de temps, amb l’ajuda de Road Ramos. El vídeo és una animació que combina les tècniques d’stop-motion i el cut-out digital.

La cançó, íntegrament en castellà, ens conta la història d’un robot de Mart que ve a la terra en missió d’espionatge. Però aborta la missió i se’n torna al seu estimat planeta roig. L’estil del videoclip beu clarament del disseny de la propaganda soviètica i del cinema clàssic de ciència-ficció. Ha estat realitzat pels valencians Canino Animation.

La cançó ha sigut desvelada en exclusiva al diari Público. Musicalment parlant, el mateix diari ens conta que Zoo s’allunya dels seus anteriors treballs. Aquest tema s’acosta a latituds més pròximes al pop electrònic. Pel que fa a la lletra, la banda deixa a un costat el realisme i la quotidianitat per sumergir-se a una ficció distòpica. A partir de demà estarà disponible en totes les plataformes digitals.

2018 arranca potent

2018 serà un any de noves cançons i noves dates per a la gira. La més primera i més propera serà aquest divendres 2 de març a Alacant. A terres valencianes també els podrem veure el 5 de març a Castelló de la Plana, i el 31 al Festival Diània d’Ontinyent. Durant març i abril, també giraran per ciutats de tot l’estat com Granada, Madrid, Torrelavega, Santiago, Palafrugell, Barcelona, Saragossa, Vitòria i Villarrobledo (ViñaRock).

Robot

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €