Auxili ens convida a que “Hui la liem”

Hui veu la llum el primer avançament del nou disc d’Auxili titulat Tresors. “Hui la liem” és la cançó escollida per la banda d’Ontinyent. Els ritmes reggaes acompanyen una lletra directa contra les tradicions arcaiques de les festes populars: «festes sexistes, privades, imposades, capitalistes, feixistes, castellanes… festa de toro i orquestra, festa que no em representa». Però del mateix mode cridant a la revolta i recuperar la festa. No ho penseu més i premeu el play.

El videoclip ha estat dut a terme per la productora de Barcelona Poca Broma Produccions. La Plaça de Bous de Bocairent i els carrers del Carme i Ontinyent són escenari d’aquesta peça. Un videoclip que sense dubte alçarà polseguera per posar en evidència les tradicions més ràncies. L’opulència, l’excés, l’arcaisme… tot queda malmés contra les cordes d’Auxili.

Tresors

El disc Tresors eixirà a la venda el pròxim 16 de març, però ja pots adquirir-lo en prevenda i rebre-lo el mateix dia del llançament. També coneixem la nova tracklist, que conté 10 temes i que l’estrenaran en viu a casa. Serà el 31 de març al Festival Diània que se celebra en la capital de la Vall d’albaida. De fet, a “Hui la liem” es fan algunes referències al poble d’on provenen.

Hui la liem

Tracklist de Tresors

El disc pretén ser un punt d’inflexió en la banda, després de la consolidació que han suposat els anteriors discos Dolç atac (Autoeditat, 2013) i Instants cremant (Propaganda pel fet, 2016). Una recerca de la maduresa i la destresa en el control del seu estil per continuar arrasant allà per on els deixen sonar la seua música.

La gira de presentació els portarà per ciutats de tot l’estat. De moment, a banda del Diània, l’únic concert confirmat al País Valencià serà el 28 juny a Vinaròs. Encara que potser a alguns vos agafe més prop el ViñaRock del 28 al 30 d’abril.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €