DoctorePoLLo i la crew youtuber de Castelló

Possiblement estem davant el millor canal de Youtube de reptes de futbol i són de Castelló! De fet els vídeos els graven a les instal·lacions del CF San Pedro, situat al grau de la localitat castellonenca. Actualment el canal de DoctorePollo compta amb més d’un milió i mig de suscriptors, vora 3.000 vídeos que sumen més de 340 milions de visualitzacions. Ací vos deixem el vídeo més popular del canal amb 2’8 milions de visites.

Un plàstic ben estès davant la porteria, una quantitat exagerada d’oli corporal i a veure qui és capaç de fer algun gol. Gols no molts, però bacs i costalades a cabassos. 18 minuts als quals és molt difícil no soltar almenys un parell de rialles amb les ocurrències d’aquests youtubers.

Imaginació i progressió sense límit

DoctorePollo i la Crazy Crew la conformen Wuajordi, JK, Gerardo, Jose, Iuri, Guido, Xixo, sr_abece (fotògraf) i MrJavi. Tot va nàixer ja fa uns quants anys quan DoctorePollo va començar a penjar a Youtube els vídeos de les seues partides amb videojocs de futbol. Poc a poc va anar creixent i fitxant adeptes al seu seguici. I a dia de hui compta amb un dels canals més influents del panorama youtuber estatal. Fins al punt que es dedica al 100% al món de Youtube quan abans era simplement una afició.

En un canal com aquest, és molt important la imaginació. El cabet de DoctorePollo no para, i sempre té una bona idea per gravar un dels seus vídeos. El secret? Passar-ho bé. Si ells als vídeos ho passen bé, els subscriptors i usuaris de Youtube també.

Tant és l’èxit d’aquests vídeos que una gran oportunitat els ha cridat a la porta. DoctorePollo ja compta amb un canal a mtmad, el Youtube particular del grup mediàtic Mediaset. A aquesta plataforma tenen contingut exclusiu amb tot el que suposa el suport d’aquesta gran companyia.

Les grans marques no perden oportunitat d’aparèixer als seus vídeos i fins i tot ha publicat el seu primer llibre. Una novel·la juvenil sobre una invasió alienígena que es va arribar a col·locar com a número 1 en ventes en literatura juvenil a Amazon.

Doctore Pollo

DoctorePollo amb dos exemplars del llibre

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €