Les “Dones” de Tesa i més videoclips valencians

Sense intenció d’aturar-se, la producció audiovisual i musical valenciana continua realment productiva. No hi ha gènere de dubte que el panorama valencià viu un excel·lent moment creatiu i productiu. Hui vos presentem 5 nous videoclips de diferents grups valencians amb els seus diferents estils i identitats visuals. Aprofitant que encara estem amb la ressaca del 8 de març, et presentem “Dones” de Tesa i altres 4 videoclips valencians.

TESA – Dones

Què passaria si un dia s’alçarem totes? Pregunta Tesa al seu tema “Dones” extret del disc Al-Tesa, primer treball en solitari de la rapera d’Almussafes. En aquesta cançó col·labora Andrea amb el seu rap directe i hipnòtic en francès. També JazzWoman, la Machete en Boca, que com sempre posa els punts sobre les is. Eryfukksia posa las seua melòdica veu per a que Tres voltes rebel pose el punt final amb una il·lustració. El videoclip és una autèntica crida a les dones, que ninguna es quede a casa i es dedique a contemplar com el món se li ve damunt.

El Tío La Careta – Desaparecerán

El tío la careta van presentar la setmana passada el nou single “Desaparacerán”. Un cant contra l’església, el capital i l’autoritat, els tres pilars sobre els quals es recolza el statu quo. El videoclip gravat a Benimaclet, a una escombrera fidel reflex de com es troba la societat.  Els d’Alaquàs estan propers a estrenar nou disc, i aquest avanç desvela un rock potent fusionat amb píndoles punk i ska. Indispensable aguantar el vídeo fins el final per veure l’explosió de color.

Atzembla – La mà invisible

Els Atzembla estrenen nou disc d’estudi el pròxim 20 de març. El primer avançament d’Instint és “La mà invisible”, videoclip del qual s’estrenà la setmana passada. Com els propis Atzembla diuen «”La mà invisible” és un crit de ràbia enmig d’aquest món obsessionat per la connexió constant i on la nostra privacitat es veu minvada dia a dia a les mans de les grans corporacions.» Sons contundents i autèntic protagonisme de les guitarres descriuen aquesta cançó. Pel que fa al vídeo, Atzembla ha apostat pel blanc i negre i el format 4:3 per filmar un videoclip de concert, cru i directe al fetge.

Fru Katinka – Inside

Diuen de Fru Katinka que poden ser la pròxima sensació del pop estatal i potser també internacional. La parella valenciana té gravat un disc del qual ja tenen presentats dos avançaments “Green” i aquest “Inside”. El videoclip, produït per la nova productora valenciana 808 Audiovisual, és un colorit i oníric xou d’imatges atraients. Un contrast brutal de neons i natura, claustrofòbia i agorafòbia, que no pots deixar de veure fins que arriba el final.

Diàspora – Temps

Diàspora ha publicat el seu primer videoclip amb la cançó “Temps”. Es tracta d’un videoclip de gravació enregistrat a l’estudi On tracks de Pego. El grup de la Marina Alta aposta per un rock enèrgic amb aquest tema que ens parla del temps cronològic des d’una vessant crítica. El valor i la pressió social que marca l’ús que en fem i ens convida a alliberar-nos.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €