Passa una “Eterna nit” amb Atzembla

El proper 20 de març, amb les cendres de les Falles encara calentes, veurà la llum Instint. El nou disc d’Atzembla naix amb un so renovat deixant de banda la dolçaina. El septet explorarà en aquest nou disc el hardcore i el funk, i comptarà amb col·laboracions d’Atupa i Francesc Anyó. Però fins que arribe el dia 20 hui ja pots escoltar en exclusiva “Eterna nit”.

“Eterna nit” és la quarta cançó que Atzembla avança abans de la publicació del disc. Els ritmes ska inicien la pista a la qual poc a poc van sumant-se sons més propers al hardcore i guitarres contundents. “Eterna nit” és un homenatge a la passió, un record d’una nit entregada al frenesí d’una parella. Una invitació a viure el present, de que el millor regal que es pot fer és el present.

El tercer llarga durada d’Atzembla

Instint és el tercer llarga durada dels de l’Horta Nord. Com bé hem apuntat abans es publicarà el pròxim 20 de març i la presentació oficial serà el 6 d’abril. L’àlbum ha estat produït i gravat per Jaume Faraig als estudis Tigruss. Segons conten els propis Atzembla amb aquest nou disc han investigat noves sonoritats. Deixen de banda la dolçaina per explorar sons hardcore i funk. Comptaran amb destacades col·laboracions i mantindran el compromís social a les seues lletres. Temes com la privacitat a Internet o les càrregues policials a l’1-O es combinen amb altres lletres més íntimes. La portada del disc és obra del dissenyador gràfic Efless.

La Rock City d’Almàssera serà l’escenari on Atzembla posen de llarg el nou disc. Un concert que comptarà amb les actuacions també de Funkiwis i Contraband. Les primeres 100 entrades venudes rebran d’obsequi el disc. Però la gira començarà uns dies abans. El 23 de març visitaran Reus per anar al dia segënt a Sant Boi de Llobregat. La resta de dates confirmades són 14 d’abril a Valls, 5 de maig a Castelló i els festivals ViñaRock i Feslloch.

La posada de llarg de l’àlbum a l’Horta tindrà lloc el 6 d’abril en la sala Rock City d’Almàssera. Eixa nit, Atzembla estaran acompanyats per altres dos bandes valencianes: Funkiwis i Contra-Band. Tanmateix, la gira de presentació del disc començarà el pròxim 23 de març en Lo Submarino de Reus (Baix Camp). Un dia després, els valencians actuaran a La Masia de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). El tour també farà parades a Valls (14 d’abril; Red Star) i Castelló (5 de maig; La Burbuja). A més, el grup també formarà part dels cartells dels festivals Viña Rock (Villarrobledo) i Feslloch (Benlloch).

*Foto de portada d’Andreu Vélez

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €