El rap estatal planta cara amb “Los Borbones son unos ladrones”

“Los Borbones son unos ladrones” així resa el títol del tema nascut d’un tweet viral d’un dels MCs d’At Versaris. Aquesta germanor del panorama raper estatal ha aconseguit coordinar i aglutinar una resposta massiva. Ni més ni menys que 13 artistes consagrats del rap estatal hi participen: Frank T, Def Con Dos, Rapsusklei, Elphomega, Homes i Dones LlúdrigaIra, TribadeNoultSara Hebe i les valencianes Machete en Boca, La RaízLos Chikos del Maíz i Zoo. Ací teniu el videoclip:

El títol no deixarà indiferent ningú. Es tracta d’un dels versos originals de la cançó “No al Borbó” de Valtonyc. Aquesta cançó és per la qual el mallorquí ha estat sentenciat a anar a presó.

El videoclip

Aquesta peça audiovisual va ser enregistrada el passat 25 de març a la presó Model de Barcelona. A banda de les veus també hi podem veure bandes i artistes que es treuen la mordassa davant la càmera. Txarango, Gossos, KOP, Pirat’s Sound Sistema, Smoking Souls, El Niño de la Hipoteca, la Companyia Elèctrica Dharma, Rapapunkas, Raska, Subversa, Bonobos, Siroll o Fetitxe 13. A més, altres disciplines del món hip-hop també hi apareixen. Podem veure crews de breakdance catalanes, artistes d’scratch i artistes i col·lectius gràfics.

Podeu escoltar també el tema en format àudio en streaming  a la plataforma Bandcamp, que inclou l’opció de descàrrega prèvia aportació econòmica voluntària. L’import íntegre de la recaptació d’aquest projecte, es destinarà directament als diferents grups de suport a les represaliades per rapejar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €