Al Festival MiL de Xàtiva guanyen elles

El Festival MiL (Música i Lletra) de 2018 quedarà marcat pel caràcter feminista del cartell. Així ho ha decidit Feliu Ventura i Alfred Boluda, màxims responsables del festival de Xàtiva (Costera) que han encunyat el lema «Sense les dones no hi ha festivals!». Amb un cartell majoritàriament feminista actuaran Eva Dénia, Lu Rois, Alidé Sans, Gem i Meritxell Gené, a banda de Pau Alabajos, Joan Miquel Oliver i Alessio Arena.

Festival MiL

Cartell amb les dates i artistes

 

 

Enguany guanyen elles cinc a tres, en un festival humil en quant al format. Encara que ple de qualitat, varietat d’estils i veus vingudes de tot arreu. A banda de la presència femenina al cartell, el jurat del MiL Descobreix (12 de maig) serà íntegrament femení. El certamen de joves cantautores/rs serà decidit per cinc dones del món de la cultura xativina.

Tot el que aporta el Festival

El MiL és un festival amb preus assequibles, que garanteix condicions laborals dignes a totes les artistes que hi participen. Integra i inclou associacions i entitats de Xàtiva en diverses tasques, i el cartell ha estat a càrrec del dissenyador local Xavi Sellés.

A més, una setmana abans que comence el Festival, El Diluvi actuarà gratuïtament al concert de presentació. Aquest 12 de maig també tindrà lloc la II Trobada de Muixerangues en el mateix marc de la festa de presentació.

En definitiva, 5 dies amb 9 grans concerts cada dissabte entre el 12 de maig i el 9 de juny. Un festival que dóna veu als i les cantautores i es consolida cada any més i més.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
26%
54
DIES
115,00 €
aconseguit de 450,00 €