Machete en Boca avisen amb el seu 3r Volum, ‘A Machete Voy’

El quartet de raperes Machete en Boca han estrenat el seu tercer disc A machete voy (Vol.3) i han aprofitat també per publicar el segon videoclip del disc. Després del vídeo de “Creen que saben“, és el torn de la cançó homònima del disc “A machete voy”.  Al videoclip, a banda de la Charly, San, La Prima i JazzWoman també podem veure a les seues bones amigues de Tribade i Tesa. I prou de literatura, ja és hora que vegeu el videoclip.

“Anar a matxet” és una expressió usada per a indicar que per fer una acció o tasca es fa servir tota l’energia disponible. Sense reparar en despeses o pensaments que puguen fer enfonsar-la. I a per totes que van les Machete en Boca. La cançó escollida per al videoclip conjuga el rap amb sons llatins que conviden a ballar. Unes tornades que “t’obliguen” a agafar la teua parella de ball per davant i començar a practicar tots els passos que coneixes. Dani del Olmo de Periferia Norte té la gran culpa de la producció musical.

Pel que fa al videoclip, ha estat enregistrat per Daga Films. En ell veiem a les quatre amigues que es retroben al jardí del que sembla una piscina comunitària. Una vegada allí, tenen muntada tota la party, amb un fum de gent ballant, tocant instruments i rimant sense descans. La sangria i el cava corre pel compte de les MEB, que no pare la festa!

El disc

A machete voy (Vol.3) conté 10 cançons incloent l’intro i l’interludi. Aquest disc, tret endavant per MEB amb el segell Periferia Norte, compta amb les col·laboracions de Zeta-A i Miguel Pérez. A més, també han clavat mà MDMA Music, Mandarria Records, Alvin Brown Beats i Kisum Beatz. La portada ha estat obra de l’artista Citaforkids.

Machete en Boca té temps d’explorar amb 10 cançons tots els ritmes urbans de l’escena underground. Sempre amb les inconfusibles veus de les quatre raperes que es tornen en fil conductor del disc. Missatges reivindicatius, sempre amb missatge feminista i compromés, però sense deixar de banda la temàtica costumista. Problemàtiques del dia a dia, crítica política, xarxes socials, les nits de festa amb les amistats… sempre amb el matxet entre les dents.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €