Música

JazzWoman deixa solta una bèstia anomenada ‘Bagheera’

Redacció | 15 maig 2018

Els habitants de la selva consideraven Bagheera una animal astuta, sàvia i, sobretot, molt silenciosa i discreta. JazzWoman estarà d’acord amb les definicions excepte les dues últimes. Bagheera és la noble, enigmàtica i llegendària pantera de la novel·la El llibre de la selva, que dóna nom al nou disc. Després de poder escoltar i veure què ens podia oferir amb el llançament d'”Aspai que volques” la rapera no decep ningú.

8 temes per als quals JazzWoman s’ha rodejat de bones amistats que li han ajudat a traure el treball. El disc és un mostrari dels estils urbans que més predominen al panorama actual. Rap, trap, reggaeton… sense deixar de banda guitarres elèctriques, la rumba, el tropicalisme, l’autotune…. Sense més et deixem que pugues escoltar-lo íntegre.

Un treball coral

La component de Machete en Boca ha comptat amb moltes col·laboracions. Baix el paraigües de Periferia Norte i Suport Produccions han eixit endavant aquests 8 temes més un interludi. Per començar, la il·lustració de la portada del disc ha sigut obra de Tres voltes rebel. A les veus han intervingut Tesa, Del Olmo, Hien i AGS. L’interludi és altament recomanable, pur art de Mississipi Poesia. La producció de les cançons ha estat a càrrec de DirtyGame, Alex Soto Beats, Tower Beatz, El Ke Retumba i Alvin Brown. El que comentàvem, un autèntic treball coral i una woman la cap visible del projecte.

, , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.