Festivals

L’Improversa reuneix Arkano i Jonatan Penalba al mateix escenari

Joan Fuset | 4 Maig 2018

El cant d’estil i el rap es donen la mà a Alacant els pròxims 11, 12 i 13 de maig gràcies al festival Improversa. Un festival on el cant improvisat, ja siga tradicional o urbà, protagonitzen el cartell. Això fa que per exemple el primer dia del festival, compartisquen cartell dos artistes tan dispars com Arkano i Jonatan Penalba. La resta d’artistes confirmades són Lauren Nine, Tesa, Yaike, el Niño de Elche i Las Víctimas Civiles.Improversa

Programació

El divendres obriran foc Arkano i Jonatan Penalba. El raper alacantí especialitzat en freestyle no necessita presentació. Un autèntic mestre de la improvisació que a més conté missatge social i contrari a l’heteropatriarcat. Per la seua banda, el cantador de l’Alcúdia es troba immers presentant el seu espectacle De soca-rel. Un interessant contrast d’albades, cant d’estil, jotes, fandangos, amb instruments antics, moderns i repertori contemporani.

El dissabte serà el torn de les dones raperes. Amb l’espectacle anomenat El rap té nom de dona pujaran a l’escenari Lauren Nine, Tesa i Yaike. A Tesa la tenim més ubicada, la vam conéixer millor gràcies a l’entrevista que ens va concedir amb motiu del llançament d’Al-Tesa. Pel que fa a Lauren Nine, farà un dels seus primers directes de l’any. Ve de Barcelona amb el seu projecte debut Andromeda. Fusiona versos en anglés i castellà de la mateixa manera que ho fa amb el rap i el rhythm and blues. I l’alacantina Yaike tanca el cartell del dissabte. De Yaike diuen que canta amb el cor, que ofereix pur rap amb crítica social i festa per ballar.

I el diumenge finalitzaran l’Improversa les actuacinos del Niño de Elche i Las Víctimas Civiles. El primer presenta el seu treball titulat Antología del cante flamenco heterodoxo on el seu art es mou entre el flamenc, l’electrònica, l’art visual i la dansa. Des de diferents punts del País València arriben Las Víctimas Civiles, s’autodenominen com el primer grup de música en valencià que canta en castellà. Membres d’Arthur Caravan i el poeta Héctor Arnau formen aquesta banda que no deixa indiferent ningú.

, , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.