El fenomen ‘Operación Triunfo’ aterra al País Valencià en juny

La nova edició d’Operación Triunfo ja ha engegat motors. Demà s’inicien els càstings a Barcelona i no trigaran gens en arribar al País Valencià. La pròxima setmana, en concret el dilluns 4 de juny al Moll de Llevant d’Alacant i el 7 de juny al High Cube del port de València. L’any passat el càsting va ser a la Ciutat de les Arts i les Ciències i no va haver a Alacant, així que enguany tenim doble visita al País Valencià. Al vídeo podeu veure com va anar la segona fase del càsting de l’any passat.

Mecànica del càsting

Operación Triunfo

Els desitjats passes directes

Des de fa dies, les xarxes socials s’han emplenat amb l’etiqueta #OTcover. Una etiqueta amb la qual, qualsevol usuari de Twitter i Instagram podia penjar un vídeo seu interpretant una cançó. Açò servia perquè els aspirants pogueren aconseguir un passe directe i actuar directament davant del jurat. Més de 15.000 covers van ser publicats per Twitter i Instagram, i més de 200 aspirants van rebre el passe directe. Aquests podran saltar-se la cua de la primera fase.

En total són 3 fases. A la primera els candidats cantaran durant un mínim de 30 segons a cappella. Al mateix moment sabran si passen i rebran un adhesiu. A la fase 2, ja a porta tancada, cantaran 3 cançons de diferents estils i podran acompanyar-se d’instruments o bases musicals. La tercera i definitiva fase tindrà lloc a Barcelona. D’aquest càsting final eixiran els seleccionats que participen a la Gala 0 i s’escolliran els 16 concursants finals.

Gales d’OT 2017

A banda dels càstings d’OT 2018, l’edició passada també desembarca al País Valencià en format Gala. El divendres 15 de juny a l’Auditori Marina Sud de València i el 4 d’agost a l’estadi municipal Guillermo Amor de Benidorm, seran les dates de la Gira OT 2017 en concierto al País Valencià. Per a València les entrades estan esgotades però per a Benidorm encara la pots aconseguir clicant a aquest enllaç.

Operación Triunfo

Gala OT al Palau Sant Jordi de Barcelona | Foto d’Ara

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €