Arriba la 2a edició del Pops Marítims, el festival que arrisca

A la ciutat de València ja fa unes setmanes que funciona La Mutant, com a nou renovat espai cultural. Aquest recinte acull els pròxims 18 i 19 de maig la segona edició del festival Pops Marítims. Un festival de qualitat i estimulant, amb artistes que no s’emmarcarien dins del mainstream. L’organització pretén almenys igualar l’èxit de l’any passat, on van actuar Maria Arnal i Marcel Bagés i Rosalia & Refree. Aquestes dues propostes després han esdevingut com els artistes revelació de 2017 i el que portem de 2018. Enguany el festival es desenvoluparà en dos dies, el divendres i dissabte d’aquesta setmana. La intenció és consolidar-se com a referència a la ciutat de València, dins de l’espectre de la música d’autor.

El cartell

El divendres començarà el Pops Marítims amb els Pony Bravo, Júlia i Bigott. Els primers juguen la seua principal carta a l’humor. La banda sevillana de rock és coneguda per la seua irreverència i tractar temes d’actualitat populars, fins i tot filosòfics. Les alcoianes Júlia repeteixen després d’actuar l’any passat. Els programadors del festival no han passat per alt el llançament de Pròxima B i han decidit comptar de nou amb elles. Pel que fa a Bigott, vindrà amb la seua faceta de DJ, fent gala de la seua polifacètica i imaginària carrera.

La rodona i rotunda figura de Dorian Wood, farà aparició el dissabte amb la seua sorprenent i original posada en escena. Tot emoció, sentiment, art, en un directe que no deixarà indiferent ningú. L’estatunidenc donarà el toc internacional al festival. Des de Guipúscoa arriba Anari Alberdi després de més de 10 anys sense veure-la per terres valencianes. Tendresa i força a parts iguals amb les seues lletres en basc que hipnotitzen el personal. El Pops també donarà l’oportunitat de veure Jordi Lanuza en solitari. L’ànima del grup català Inspira, ens presentarà el seu treball més íntim, emocional i proper. També des de Catalunya arriba El Petit de Cal Eril, amb el seu folk-rock i amb tocs psicodèlics. Completen el cartell els alcoians We Are Not Brothers, música experimental amb reforç audiovisual. i North State, una de les bandes més prometedores del pop electrònic estatal.

Podeu aconseguir la vostra entrada per als dos dies per sols 12 euros, punxant al banner que teniu ací al costat. L’espai La Mutant el teniu al Grau de València. Forma part del complex conegut com Las Naves, al carrer Joan Verdaguer 22-24.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €