Construïm Tresdeu! Emplena l’enquesta i guanya un abonament per al FIB

Aquest estiu ha començat la programació de la nova televisió pública valenciana. Els i les valencianes tornem a gaudir d’un gran mitjà de comunicació. Per fi informació i entreteniment en la nostra llengua. Una eina cabdal per a la construcció d’eixe imaginari propi valencià que tant reivindiquem. Essencial per a l’enfortiment de la nostra cultura, llengua i identitat en la societat de la informació global i Internet. Des de Tresdeu Media, com sempre, mirarem d’aportar el millor de nosaltres a aquest repte col·lectiu que els i les valencianes ens hem marcat els darrers temps.

Però aquesta no és l’única novetat en l’espai comunicatiu, en aquestes línies vos volem contar els pròxims canvis en Tresdeu. A finals d’any se celebraran els Premis a joves creadors/es valencianes on destacarem les millors propostes de música, de televisió i cine o d’influencers i youtubers. A més a més podreu fer-se sòcies i socis de la nostra comunitat per viure les millors experiències, obtenir descomptes, entrades i abonaments gratis, o assistir a “meet & greets” exclusius.

Per últim, però no menys important, el Festiu que llancem cada estiu donarà pas a una nova revista física de Tresdeu que eixirà quadrimestralment i la podràs rebre a casa. Així que estigues atent/a a les nostres xarxes socials per no perdre’t aquesta transformació!

Sorteig d’un abonament per al FIB

Aprofitant que ja coneixem el cartell definitiu i per dies del FIB, volem fer-te un gran regal. Participa al sorteig de Tresdeu al nostre Instagram, segueix les instruccions i podràs aconseguir 1 abonament per al FIB amb càmping inclòs. També et demanem que emplenes aquesta breu enquesta, la qual no et portarà més de 3 minuts. Et proposem així que ajudes Tresdeu en aquests nous reptes formant part d’aquest gran projecte.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €