Berri Txarrak entre les confirmacions per al Festardor 2018

Des del maig es venen confirmant les bandes que tocaran al Festival Festardor 2018. Hui s’ha presentat un nou gruix, les terceres confirmacions d’un cartell que va prenent una pinta espectacular. Les bandes confirmades que de moment completen el cartell són Berri Txarrak, Narco, Lendakaris Muertos, Los de Marras, Sons of Aguirre & Co., Vadebo, Lágrimas de Sangre, Tremenda Jauría, Atupa, Sr. Wilson, Mistah Godeh & Heavy Roots i Novus Ordo.

Als escenaris rock destaquem al power trio navarrés Berri Txarrak, els quals tornen a València i al País Valencià després de molts anys òrfens del seu directe. L’última vegada si no ens falla la memòria va ser a les Festes de Pedreguer de 2016. Per als escenaris rock, també s’han confirmat les mítiques bandes assídues dels nostres festivals com Lendakaris Muertos o Narco. Els valencians Los de Marras, Vadebo i Sons of Aguirre completen una gran tanda de confirmacions.

L’escenari rap-reggae serà un boom combatiu amb el rap de Lágrimas de Sangre i el cumbiaton de Tremenda Jauría. Els Atupa faran de les seues junt el reggae de Sr. Wilson i Mistah Godeh & Heavy Roots. I el rapcore també tindrà el seu espai amb Novus Ordo.

Resta de confirmacions

El cartell ja mostrava bones maneres amb les primeres confirmacions. El Último ke Zierre, The Locos, Porretas, Los Benito, Hora Zulú, Fuckop Family, Prozak Soup, El Tio la Careta, Rapsusklei, Arce, Charly Efe, Frida i Mediterranean Roots. Bandes històriques del rock, punk i rap a nivell estatal, i com no podia ser d’altra manera representants valencians. Amb la segona tanda de confirmacions a principis de mes s’unien Los Gatillazo, Talco, El Noi del Sucre, Crim, KOP, Funkiwis, Atzembla i Malonda. En l’escenari de rap sumem a Sharif i a les Machete En Boca.

El festival se celebrarà l’11, 12 i 13 d’octubre a València. L’any passat la ubicació va ser la localitat de Bétera (Camp de Túria), però enguany no. Als comentaris de Facebook l’organització diu que serà una ubicació molt propera. Pel que fa a les entrades, fins el 24 de juny pots aconseguir la teua per 22 euros. Visitant la pàgina del festival la podeu adquirir en línia i en les oficines de Correus.

*Foto de portada de BIKUS // Equis Eme

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €