Escolta les playlists del Festiu, la música dels millors festivals

Com haureu pogut comprovar, tant a la versió en paper com a la digital del Festiu, teniu uns codis QR. Si els llegeixes amb el teu mòbil i tens descarregada l’app Spotify, t’obriran una playlist del festival que selecciones. Si no t’aclareixes amb aquestes instruccions no patisques, ací et deixem totes les playlits. No oblides tampoc passar-te pel nostre perfil d’Spotify i seguir-nos. També tenim les llistes de cançons favorites de personalitats valencianes.

Hola Estiu

Des del nord del País Valencià ens arriba una de les propostes més suculentes per a donar la benvinguda a l’estiu. Aquesta no és altra que l’Hola Estiu, la nova denominació de les festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs.

Pirata Rock

Tens ganes del Pirata Rock? El festival de rock, rap, mestissatge i fusió se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de juliol al Polígon Benieto de Gandia. Ací tens la millor selecció de música per amenitzar l’espera.

Low Festival

El Low Festival està de celebració. 10 edicions ballant al ritme del millor indie/rock. Ja podeu anotar la cita al calendari, el 27, 28 i 29 de juliol Benidorm vos espera.

Arenal Sound

Del 31 de juliol al 5 d’agost, Borriana acollirà un dels festivals que més han crescut els darrers anys. Et deixem amb un tast dels grups que podràs gaudir a l’edició d’enguany de l’Arenal Sound.

BEF

La 2a edició del Benicàssim Electrònic Festival tindrà lloc el 31 d’agost i l’1 de setembre. Techno, clubbing, disco, house, afrobeat, acid… Els i les millors artistes del panorama en un entorn inigualable, envoltades pel parc natural del Desert de Les Palmes i a pocs minuts de la platja.

EMDIV

Una xicoteta recopilació de les cançons que sonaran a Elda en l’edició 2018 de l’EMDIV. El 30 de juny l’inidie, el pop, el rock i l’electrònica es donaran la mà en aquesta setena edició.

RaboLagartija

El Poliesportiu Musical de Villena serà l’escenari de la 4a edició del Rabolagartija Festival. 2 escenaris, preus populars i bon rotllo durant el 16, 17 i 18 d’agost. Música i grups de molts i variats estils on predomina el rock, mestissatge i rap.

*Foto de la portada: Facebook de l’EMDIV

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €