La versió en línia del Festiu 18 ja disponible amb un clic

Ja fa vora un mes que els Oompa Loompa de Tresdeu van repartint el Festiu 2018 en paper. Si seguiu el nostre Twitter i Instagram haureu vist com es va deixant constància del desembarc de la guia festivalera a tots els indrets del País Valencià. Moltes ens haveu preguntat per la versió digital i hui ja ha arribat el dia que també la disposeu en línia. Amb molt de gust ens complau presentar-vos el Festiu 2018 en versió digital.

6a edició

El de 2018, és el sisé Festiu que editem. Un any més, incloem millores i novetats tant a nivell de disseny i maquetació com de contingut. Enguany hem pres cura i incidit en un llenguatge inclusiu, lliure de cap tipus de discriminació. A més, aprofundim en la idea de vertebració del territori a través dels festivals, la cultura i la comarcalització.

Com sempre està redactat íntegrament en valencià i compta amb articles de destacades figures del periodisme i de l’actualitat valenciana. Tenim el luxe de comptar amb el crític, escriptor i periodista musical Carlos Pérez de Ziriza. També la periodista de Tresdeu i Territori Sonor, Cèlia Cerezo signa un article sobre l’efectivitat dels punts violeta. La comunicadora Nerea Sanfe, actualment a À Punt Directe ens parla d’influencers als festivals, i l’instagramer culinari Suculent Gilabert proposa quatre còctels per sobreviure als festivals sense alcohol. Finalment, el dibuixant Gonçal Beneyto trau punta al seu llapis per fer-nos unes divertides vinyetes.

Tirada

Enguany s’estan repartint 15.000 exemplars, del Baix Segura als Ports. Una publicació gratuïta, la qual te la pots endur a casa, la pots compartir o regalar. La podràs trobar als bars, pubs, biblioteques, casals joves, llibreries, geladeries o quioscs més concorreguts del teu poble. També el trobaràs a les universitats del País Valencià, gairebé a totes les facultats de la UJI, UPV, UV, UA i UMH. I si no el trobes, contacta amb Tresdeu per qualsevol de les nostres xarxes socials. Et direm el lloc més proper on trobar el Festiu.

Per últim ens agradaria fer menció a una errada geogràfica pel que fa a l’Aplec dels Ports. A la versió en paper la localitat de Vilafranca no està ben situada a la comarca dels Ports. A la versió digital, com podreu veure a les pàgines centrals, ja està ben ubicada dins de la comarca històrica dels Ports.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €