Desvelat el potent cartell del 40é Aplec dels Ports

Després d’anar confirmant artistes i bandes amb comptagotes, anit va veure la llum el cartell complet de l’Aplec dels Ports 2018. Una efemèride especial, ja que es tracta de la 40a edició d’aquesta històrica festa. Zoo, Roba Estesa, Xavi Sarrià i Auxili es troben entre els caps del cartell, que actuaran gratuïtament entre el 26 i el 29 de juliol a Vilafranca (Els Ports). A la imatge podeu veure la programació completa a falta de definir les actuacions per dies.

Aplec

Aplec dels Ports

L’Aplec dels Ports és una festa comarcal duta a terme de manera desinteressada i amb molta il·lusió. Per a l’edició d’enguany s’ha confeccionat un potent cartell que no té res d’envejar a la resta de festivals estiuencs del País Valencià. Als caps de cartell abans esmentats també i trobem el rock-folk d’Ebri Knight i la rumba rock de Pepet i Marieta. Les actuacions de música tradicional valenciana correran a càrrec del Botifarra i la Rondalla Primer de Maig. També hi haurà temps per a l’electrònica i el rap amb Prozak Soup i Pupil·les.

La Trocamba Matanusca animarà el galliner amb el seu gipsy-balcan. Insershow i Ramonets arribaran a Vilafranca amb les seues característiques versions. L’oferta d’ska, punk i rock la podrem trobar de la mà de grups com The Skartxos, Skatuttipresto, Arreu, Hormigón Armado i Epicentre.

I no tot és música a l’Aplec dels Ports. També hi podrem veure el xou del clown, músic i actor Guillem Albà, l’espectacle circense de The Troupers i el grup de teatre de carrer i animació La Xalera. A més de muixerangues, DJs, jocs, xerrades i tallers.

Què més dir? doncs que vos esperem a Vilafranca a l’últim cap de juliol!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €