Panxo de Zoo convidat al ‘NTMEP’, el programa de Facu Díaz

Toni Sánchez, “Panxo” ha sigut convidat a l’últim capítol de “No Te Metas en Política”. NTMEP és el programa d’humor i sàtira política de Facu Díaz i Miguel Ángel Maldonado. Quasi mitja hora d’entrevista a l’antepenúltim episodi de la segona temporada del programa. Un espai que s’emet cada divendres en directe pel seu canal de Youtube, des d’El Pavón Teatro Kamikaze de Madrid. No et perdes l’entrevista, que pots veure-la només donant-li al play.

L’entrevista

La bona relació entre l’humorista Facu Díaz i Panxo (i Zoo en general) no es pot dissimular. A l’abril de 2016 el va entrevistar per al diari Público i afirma que mai es perd un concert de Zoo a Madrid. També tenen en comú el programa La Tuerka, ja que Díaz i Maldonado presentaven La Tuerka News, i Panxo va dedicar un rap per al programa dirigit per Pablo Iglesias.

L’entrevista comença forta. Encara no ix el convidat i Maldonado, des de la seua condició de murcià, ja fa conya amb la procedència oriolana de Panxo. Després, l’entrevista recorre diversos temes com per exemple, l’evolució de Zoo sobre els escenaris. Igualment de l’èxit dels concerts a Madrid i dels llocs més llunyans on han tocat… També parlen de la música com a motor de canvi de la societat o com a pur entreteniment.

Sempre amb to bromista, però continuen parlant de temes molt interessants. La professionalització de Zoo, del nom de la banda, fins i tot busquen “Zoo” a Google per veure en quina posició apareix. De la mateixa manera, es remunten al llançament del tema “Estiu” i acaben parlant del panorama musical valencià. El moment més divertit arriba quan li posen un vídeo del seu germà Pablo. Aquest li fa una pregunteta, amb la qual tracta de posar Panxo contra les cordes. L’entrevista acaba en alt amb Panxo contant una anècdota amb la Guàrdia Civil quan viatjaven amb Orxata Sound System.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €