Cinturó Jove Fest, el gran cicle de concerts gratuïts de l’estiu

La setmana que ve arriba el Cinturó Jove Fest. Hi tindran lloc 6 concerts entre el 28 de juliol i el 5 d’agost. Una vintena de grups passaran pel Cinturó Verd d’Aldaia. La ciutat de l’horta ho ha tornat a fer, amb un cartell que se supera un any més. El cicle de concerts gratuïts començarà el dissabte 28 amb la música festiva i combativa dels Catarres, Tremenda Jauría i La Fúmiga.

El dilluns 30, en canvi, hi haurà més varietats d’estils amb El tio la careta i Machete en boca com agrupacions més destacades. Els acompanyaran Skapa, Foo Fiction, Vorttex i Siberia.

Reggae i Rap

Cinturó JoveEl reggae prendrà protagonisme el dijous 2 d’agost amb les actuacions d’Auxili, Iseo & Dodosound i Sr. Wilson. Quasi sense temps a descansar s’estaran preparant per al divendres 3 una nit de rap amb Atupa, Rayden i Frida.

S’encarregaran de tancar el festival els artistes més “comercials”. Concretament Macaco el dissabte 4 d’agost amb la companyia d’Indian i Lo mejor del último. Finalment, Huecco posarà el punt final el diumenge 5, aquest concert a la Plaça de l’Ajuntament. Recordeu, tots, absolutament tots els concerts tenen l’entrada lliure, vos esperem al Parc Cinturó Verd d’Aldaia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €