El Deleste 2018 se’n va al Palau amb Los Planetas, Els Jóvens i molts més

El Festival Deleste deixa la Rambleta i passa aquest 2018 al Palau de la Música de València. Serà el proper 17 de novembre, desenvolupant-se la seua totalitat a llarg d’una sola jornada, amb 3 grans trets diferenciadors. Comoditat, so cuidat i sense superposició de grups. Los Planetas encapçalen el cartell amb grups com  Los Punsetes, Sr. Chinarro, Els Jóvens i El petit de cal eril entre molts d’altres.

El de Los Planetas serà un concert especial ja que el grup granadí interpretarà íntegrament Una semana en el motor de un autobús. 20é aniversari d’un disc considerat per la crítica com un dels més importants de tot l’Estat. Al concert, Los Planetas comptaran amb un quintet de corda, fent una barreja de rock amb simfònic.

La resta del cartell comptarà amb grans noms del panorama estatal com Los Punsetes, Sr. Chinarro, La Bien Querida, Tversky, El Petit de Cal Eril, Marem Ladson, Wind Atlas i Fuego Amigo. A més, una selecció de grups interessants del panorama valencià com són Els Jóvens, Los Invaders i les sessions de theBasement Soundsystem. Podeu adquirir ací les entrades.

Días de Parque Sona Deleste i Deleste Kids

Però no sols el 17 de novembre serà la gran festa del Deleste. Sense anar molt lluny el proper cap de setmana, 22 i 23 de setembre, dins de l’esdeveniment Días de Parque. Els Jardins del Túria acullen aquest esdeveniment per a tota la família amb un escenari del Deleste amb theBasement – Hunee, Tama Sumo & Nacho Marco. Les entrades es poden comprar ací.

Per altra banda, d’ací un més, el pròxim 20 d’octubre serà el torn del Sona el Deleste. El cartell estarà conformat per Perro, Esteban & Manuel, Santero y los Muchachos, King Kempes, Mr. Perfumme i Periferia Norte. El recinte serà el Centre del Carme i l’esdeveniment immers de ple en les celebracions d’Intramurs. L’accés serà lliure i gratuït i hi hauran activitats infantils amb Deleste Kids.

Com ja va passar la temporada passada, el Deleste tindrà una espectacular prèvia familiar i gratuïta al Centre del Carme. El Sona el Deleste serà el dia 20 d’octubre i el cartell el conformen Perro, Esteban & Manuel, Santero y los Muchachos, King Kempes, Mr. Perfumme i Periferia Norte. Aquesta festa de la música estarà immersa de ple en les celebracions de l’Intramurs que tindrà per aquests dies el seu epicentre al barri del Carme.

Per últim, un dia després del gran festival, és a dir el diumenge 18 de novembre tindrà lloc el Deleste Kids. El Convent Carme acollirà aquesta jornada matinal amb Perlita. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys i accés lliure amb la polsera del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €