Dona-li al play! Els últims videoclips del panorama musical valencià

Una setmana més, arriba una nova recopilació de videoclips valencians. Com no podia ser d’altra manera, el rap és fidel a la cita amb dos peces del Blarse (Negossiet Studio) i MOM (Erick Hervé & Yeke Boy). També tenim altres estils de música més rockers i apropats al indie, amb la cantautora GEM i els alacantins Gimnástica. Arredoneix el recopilatori, amb un toc de country-folk, el videoclip de Badlands. A què esperes? Dona-li al play!

El Blarse – Capicci

El Blarse de Negossiet Studio estrenarà el proper 2019 disc anomenat Fast Food. Com avançament ens porta “Capicci”, mesclat i produït per M.Kons. Des de Negossiet continuen amb el seu “fetitxisme” per l’italià amb aquest nou tema. Sembla que el Blarse té comptes pendents amb algú, se sentiran al·ludits? El videoclip ha estat realitzat com sempre pel segell del col·lectiu, Palace Lab.

MOM (Erick Hervé & Yeke Boy) – T Rex

Nou videoclip del tàndem Erick Hervé-Yeke Boy. Com ens té acostumats, el rap d’Hervé amb sentències sublimes, humor sorneguer i sarcàstica autoflagel·lació. El vídeo, dut a terme per Alberto Mollá ens va un recorregut VHS per distints punts identificables de València. Quasi video-homenatge al Peugeot 206, no s’admet tunning.

Badlands – See Me Around

La banda valenciana Badlands ens presenta el seu nou senzill “See me around”. Les imatges del videoclip pertanyen als dos directes que van oferir en març a la sala Russafa, amb el cartell de “Tot venut” penjat. Amb aquesta peça, pretenen homenatjar el seu públic, al qual agraeixen tot el suport rebut des dels seus inicis. El vídeo ha estat obra de Federico Caraduje i Adrián García.

Gimnástica – Caléndula

Primer senzill d’avançament de Líquido (2018, Oso Polita) el 3r treball d’estudi dels alacantins Gimnástica. “Caléndula” és el títol d’aquesta cançó que ens recorda a les bandes amb més renom de l’indie estatal. Guitarres distorsionades i potents bases rítmiques en una cançó que ens parla de com la impulsivitat s’imposa a la raó. El videoclip dirigit per Jaime Massieu ens serveix com una mena de presentació dels membres de la banda.

GEM – Ho tornaria a fer

La cantautora de Benigànim GEM ens porta nou videoclip. “Ho tornaria a fer” del seu disc Dent de Lleó (Autoeditat, 2017), és un tema que et convida a reflexiona. Perquè és millor haver-ho intentat que quedar-te per a sempre pensant que hauria passat si… El videoclip ha estat obra de Salva Parraga (càmera) i Carlos Part (edició) i recull l’actuació de GEM al Festival MiL de Xàtiva.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €