Nova graella d’À Punt amb més ficció, entreteniment i música

Hui mateix, dilluns, comença la nova temporada de tardor i hivern d’À Punt. Aquesta temporada estarà marcada per incloure a la nova graella La Vall. Es tracta de la primera sèrie de ficció de producció valenciana. A més, podrem veure a la televisió valenciana nous espais per a l’entreteniment com el talent show Family Duo, el programa de monòlegs Comediants o la docu-sèrie sobre art titulada Emergents. Al vídeo també, hem vist les primeres imatges de València Califòrnia, el programa produït per Tresdeu Mèdia, del qual vos parlarem més avant.

Dos de les estrelles de la nova temporada ja les hem dedicat articles. El talent show Family Duo amb vincles familiars s’emetrà els dissabtes a les 21:45. Pel que fa al programa d’humor Comediants i els seus monòlegs passaran per la pantalla cada dimecres a les 22:50.

La Vall

La gran aposta per la ficció comença amb la sèrie La Vall. Dirigida per Pau Martínez i Ana Ramon Rubio està qualificada com un thriller que tracta el tema del despoblament rural. És la història d’un poble que ofereix les cases deshabitades a nous pobladors amb l’objectiu d’evitar la seua desaparició. Amb els nous habitants arribaran també el seus secrets i els que oculta la Vall. Entre el repartiment trobem actors i actrius com Marta Belenguer, Oscar Ramos, Nazaret Aracil o Sergio Caballero. L’estrena es produirà el proper diumenge 23 a les 21:45 al primer de 13 capítols de 50 minuts.

Més programes

Amb Emergents cada nit de dimarts (00:15) dos artistes plàstics valencians ens mostraran el seu art i el seu entorn. Aquest programa explorarà les últimes tendències artístiques i les iniciatives més provocadores. Per la seua banda, el cantautor Andreu Valor copresentarà amb Mónica García l’espai anomenat GR7. Un programa documental de natura i senderisme. El protagonista serà el gran sender GR7 que travessa tot el País Valencià. Cada dissabte a les 19:45.

Un estil de vida saludable serà promogut des de Felicitat 3.0 (Dissabtes 13:30) i un programa sobre esportiu anomenat A córrer (Dissabtes 19:00). També hem pogut veure al vídeo un xicotet avançament de Terra Viva. D’aquest programa sols sabem que ens parlarà del medi ambient que ens envolta.

Informatius

Pel que fa a la informació, la televisió pública valenciana ha estrenat hui mateix, À Punt Notícies Matí. L’edició matinal d’informatius es podrà veure cada dia a les 8:00 hores. També com a novetat s’inclou l’ampliació de la durada de la resta d’informatius i l’estrena d’un programa d’opinió i anàlisi. La qüestió inclourà una entrevista amb personatge d’actualitat i espai de debat amb experts, amb col·lectius socials i ciutadans. Cada divendres a les 22:30.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €