Zoo i JazzWoman ens dediquen “Cançons d’Ofrena”

Arriba el tercer senzill i videoclip de l’any per a Zoo. I aquesta vegada amb convidada de luxe, JazzWoman. No solament a la tornada, sinó a gran part de la lletra i la cançó. “Cançons d’ofrena” formarà part de l’EP anomenat 2K18 que arribarà a finals d’any amb “Robot“, “Omertà” i, segons conten, una sorpresa més. Estem davant un tema de rap rotund, rematat amb un drum’n’bass que imaginem farà rebentar els recintes on sone en directe. Ací el podeu veure.

Cançons d’ofrena

Com bé resa el títol, Zoo ofrena aquesta cançó al seu estimat públic. Una «autocrítica ferotge», diu a la lletra. I és que, com és sabut, les batalles més grans són les interiors i personals. Tot queda clar a l’últim vers de la tornada que ens recita JazzWoman: «tot el que vam fer va ser per tu». La vocalista combina la seua destresa rapejant amb entonacions més melòdiques com sols ella sap fer. Així que, fans de Zoo, agafeu-se “Cançons d’ofrena” com un regalet que Zoo vos fa amb llacet inclòs.

En quant al videoclip, han tornat a comptar amb Terral Studio. Es tracta d’un videoclip que ens mostra retrats i escenes costumistes . Heroïnes i herois del dia a dia, que lluiten el present per tindre un futur digne. La fotografia en blanc i negre marca les faccions i intensifica la cruesa de les imatges. També hi podem veure a La Prima, companya de JazzWoman en Machete en Boca.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €