FiraSona, Viniterrània i MUV! 3 esdeveniments destacats que venen

S’aproximen dies festius! No totes estareu disponibles per al pont de Tots Sants, però no patiu perquè els següents esdeveniments són completament compatibles amb l’horari laboral. Per una part el FiraSona i el concurs Sol a Sol dins del marc de la Fira de Cocentaina (Comtat). Per altra, el Festival Viniterrània emmarcat dins de les celebracions de la Festa de la Verema de Benlloc (Plana Alta). I per a la setmana que ve, ens queda el Festival MUV! a La Mutant i Las Naves de València.

Fira de Cocentaina

3 esdevenimentsLa històrica Fira de Tots Sants de Cocentaina té una vessant artística i musical a banda de l’oferta més purament comercial del Mercat Medieval, el Soc Àrab i el Porrat Valencià. El concurs Sol a Sol, del qual ja vos vam parlar, esdevendrà del dia 1 fins el diumenge 4 de novembre. Com el seu propi nom indica, els actuacions seran totes diürnes. Els participants del concurs de música i dansa actuaran a l’escenari situat en plena Fira, concretament a la Plaça Mossén Eugenio Raduán.

Pel que fa al FiraSona, començarà la nit del divendres 2 amb tres bandes molt vinculades al Comtat i les comarques veïnes. Cactus, El Diluvi i The Dance Crashers (3 de les bandes que ja han passat per València Califòrnia) tocaran a l’IES Pare Arques de la localitat contestana a partir de les 00:00 hores. I la nit del dissabte 3 serà el torn de la popular orquestra La Pato, a la mateixa hora i el mateix lloc. Ambdós concerts tenen l’accés lliure.

Viniterrània

3 esdevenimentsPer 5é any consecutiu, la Festa de la Verema de Benlloc (Plana Alta) comptarà amb el Festival Viniterrània, un marc indispensable per a tota persona amant del vi i la música. Divendres donarà començ el festival amb la música de la banda local Amor a l’Art, i l’actuació de l’humorista alcoià Xavi Castillo.

Per al dissabte per la vesprada hi haurà una Trobada de Muixerangues i a partir de les 22:00 hores tindrem el concert del músic folk basc Kepa Junkera, amb les col·laboracions de Pep Gimeno “Botifarra”, Miquel Gil i Hilari Alonso. Després serà el torn de la festiva banda de música balcànica La Trocamba Matanusca. Tancaran l’oferta musical el diumenge del matí, el concert familiar dels Ramonets a les 11:45.

El festival també comptarà amb tasts de vins valencians i alemanys i amb sopars i dinars de germanor.

MUV

La quarta edició del 3 esdevenimentsFestival Muv! es realitzarà els dies 9 i 10 de novembre a L’Espai d’Arts Vives La Mutant i Las Naves de València. Es tracta d’un festival itinerant, el qual presenta un cartell eclèctic amb deu artistes. És una una proposta musical oberta i dirigida al públic familiar, que comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica i activitats específiques per a la xicalla.

Divendres 9 de novembre a partir de les 19:00 hores actuaran NES presentant nou disc amb sons jazz, àrabs i francesos. També actuaran James & Black directes de Texas amb el seu estil qualificat com “guerrilla soul”.

El matí del dissabte, a partir del es 11:00 serà el moment de KIDS MUV! Tallers creatius, zona de jocs, teatre i música en direce, tot destinat al públic infantil. La formació infantil Big Band Kids i el grup teatral Mos Teatre amenitzaran la matinal. També tindrà lloc la presentació del disc-llibre Tinc un paper d’Eva Armisén i Marc Parrot.

La vesprada nit serà la cantant catalana Judit Neddermann, el nigerí Bombino i la singular banda Club del Río. Les entrades estan disponibles a la web del festival a un preu de 15 € l’abonament dels dos dies i 8 € l’entrada d’un sol dia. Si voleu acudir solament al KIDS MUV! l’entrada és de 3 € vàlida fins les 17:30 hores. Els menors de 9 anys tenen l’entrada gratuïta.

*Foto de portada de Josep Martí

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €