Festivals

Participa al concurs de música i ball ‘Sol a Sol’ de la Fira de Cocentaina

Redacció | 7 setembre 2018

L’Ajuntament de Cocentaina i la Fira de tots Sants, amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme, organitzen el concurs Sol a Sol. Si tens un projecte de música i/o dansa pots participar. Podràs donar a conéixer els teus dots a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. A més, hi han més de 5.000 euros en premis. Si estàs interessat pots inscriure’t abans del 19 d’octubre. El concurs tindrà lloc de l’1 al 4 de novembre, dins el context de La Fira de Tots Sants de la localitat contestana.

Foto extreta del Facebook Fira Tots Sants Cocentaina

Bases

A continuació vos fem un xicotet resum de les bases de participació. Trobaràs tota la informació de manera més extensa a aquesta web.

Podran participar professionals o aficionats, tant individuals com grups dins de dos modalitats: Música i dansa/ball. També hi hauran dos categories: infantil (menors de 16 anys) i sènior (majors de 16). Cada participant disposarà de les seues necessitats. L’organització s’encarregarà de l’equip d’il·luminació i so, excepte bateria i amplificadors. Per a llegir les bases completes punxa ací.

Pel que fa a les inscripcions cal emplenar la sol·licitud i adreçar-la a l’Ajuntament de Cocentaina, personalment, per correu postal o amb firma electrònica. No oblideu adjuntar fotocòpia de DNI, biografia del grup o artista i una mostra en format digital o enllaç digital de les aptituds i capactitats.

Pel que fa a les fases, primer es farà una preselecció de les sol·licituds presentades. D’aquesta fase sortiran els els grups i artistes que actuaran en directe a un escenari situat a la Plaça Mossén Eugenio Raduán, dintre del sector d’oci “SOL A SOL” de la Fira de Tots Sants 2018. El jurat valorarà en funció de les propostes presentades i atorgarà els següents premis.

Per a la modalitat de MÚSICA:

Categoria sènior

 • Primer premi: 1.500 €
 • Segon premi: 1.000 €
 • Tercer premi: 500  €
 • Quart i quint premi: contracte-actuació en les XIV Jornades Gastronòmiques FTS (maig de 2019)

Categoria infantil

 • Primer premi: Material musical valorat en 500€

Per a la categoria de DANSA/BALL:

Categoria sènior

 • Primer premi: 1.000 €
 • Segon premi: 500 €

Categoria infantil

 • Primer premi: Material de ball/dansa valorat en 500€
, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. FiraSona, Viniterrània i MUV! 3 esdeveniments destacats que venen | Tresdeu.com - 31 octubre 2018

  […] més purament comercial del Mercat Medieval, el Soc Àrab i el Porrat Valencià. El concurs Sol a Sol, del qual ja vos vam parlar, esdevendrà del dia 1 fins el diumenge 4 de novembre. Com el seu propi […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.