Participa al concurs de música i ball ‘Sol a Sol’ de la Fira de Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina i la Fira de tots Sants, amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme, organitzen el concurs Sol a Sol. Si tens un projecte de música i/o dansa pots participar. Podràs donar a conéixer els teus dots a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. A més, hi han més de 5.000 euros en premis. Si estàs interessat pots inscriure’t abans del 19 d’octubre. El concurs tindrà lloc de l’1 al 4 de novembre, dins el context de La Fira de Tots Sants de la localitat contestana.

Foto extreta del Facebook Fira Tots Sants Cocentaina

Bases

A continuació vos fem un xicotet resum de les bases de participació. Trobaràs tota la informació de manera més extensa a aquesta web.

Podran participar professionals o aficionats, tant individuals com grups dins de dos modalitats: Música i dansa/ball. També hi hauran dos categories: infantil (menors de 16 anys) i sènior (majors de 16). Cada participant disposarà de les seues necessitats. L’organització s’encarregarà de l’equip d’il·luminació i so, excepte bateria i amplificadors. Per a llegir les bases completes punxa ací.

Pel que fa a les inscripcions cal emplenar la sol·licitud i adreçar-la a l’Ajuntament de Cocentaina, personalment, per correu postal o amb firma electrònica. No oblideu adjuntar fotocòpia de DNI, biografia del grup o artista i una mostra en format digital o enllaç digital de les aptituds i capactitats.

Pel que fa a les fases, primer es farà una preselecció de les sol·licituds presentades. D’aquesta fase sortiran els els grups i artistes que actuaran en directe a un escenari situat a la Plaça Mossén Eugenio Raduán, dintre del sector d’oci “SOL A SOL” de la Fira de Tots Sants 2018. El jurat valorarà en funció de les propostes presentades i atorgarà els següents premis.

Per a la modalitat de MÚSICA:

Categoria sènior

  • Primer premi: 1.500 €
  • Segon premi: 1.000 €
  • Tercer premi: 500  €
  • Quart i quint premi: contracte-actuació en les XIV Jornades Gastronòmiques FTS (maig de 2019)

Categoria infantil

  • Primer premi: Material musical valorat en 500€

Per a la categoria de DANSA/BALL:

Categoria sènior

  • Primer premi: 1.000 €
  • Segon premi: 500 €

Categoria infantil

  • Primer premi: Material de ball/dansa valorat en 500€

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €