El rap brut de Nach i Residente i altres videoclips que no et pots perdre

Dos titans del rap hispà com són l’alacantí Nach i el porto-riqueny Residente s’alien per aquest rap brut. Un videoclip en blanc i negre però que no necessita cap altre color perquè et deixa atrapat mirant fins que s’esgota la barra de reproducció. Una base directa a la vena i una lletra dura contra el postureig de les noves estrelles del panorama musical. El vídeo dirigit pel propi Residente (René Pérez) compta amb originals i interessants efectes visuals.

Foto de portada de ONErpm Studios

Gener – El riu que no torna

Gener ha llançat el segon avançament del seu nou disc anomenat Cante el cos elèctric, amb aquest tema acompanyat de videoclip. “El riu que no torna” és una evocadora peça que combina en mesura justa eixe country americà cantat en valencià embolicat amb llaços electrònics. El videoclip dirigit per Podenco i Carlos Aparicio ens mostra la banda actuant d’un mode cru, deixant a la vista focus, cables i raïls de travelling.

Júlia – Menta

“Menta” és un tema del segon LP de la banda alcoiana Júlia anomenat Pròxima B . Sintetitzadors i guitarres elèctriques combinen amb l’orínica veu quasi propera als cants de sirena, però amb la diferència de que nosaltres ens deixem seduir sense complexos. El videoclip dirigit per Corinne Films gravat entre Londres i València ens mostra un joc de màscares que ens convida a tocar-nos. Una oda al tacte, a la pell, als arraps… i a la menta.

Killus – Imperator

Els propis Killus han titllat el videoclip del tema “Imperator” com el més especial dels que han tret fins a data de hui. El grup de metal de Vila-real caracteritzat pel seu terrorífic maquillatge i posada en escena ens deixa aquest monstre audiovisual. Dirigit per Eric Benajes, es tracta d’un videoclip narratiu el qual ens conta la història d’un jove perdut. En un idíl·lic paratge enmig del no res es veurà amenaçat pels membre de Killus.

Elhombreviento – Tormentas de verano

L’artista multidisciplinari i quasi home orquestra conegut com Elhombreviento ha tret el segon avançament del seu pròxim disc en solitari, Del amor y otras historias. Reflexions a ritme de rap calmat i pausat amb un auto-tune evident. La lletra, la base i el videoclip són obra de l’artista qui ha composat un vídeo en blanc i negre ,de vegades sépia, de vegades verdós, apostant pel format 4:3.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €