Apoteòsic i emotiu adeu de La Raíz entre un bany de multituds

Finalment la pluja no va impedir que un adeu de La Raíz com havia de ser. Un emotiu concert on els ulls vidriosos ompliren escenari i el recinte de la Marina Sud durant més de 2 hores. Tot i que durant tota la jornada de dissabte la pluja va oferir una treva, en la recta final del concert va aparèixer. Però van ser impediment perquè la gent ho donara tot, corejant les lletres de La Raíz. A més, un bon grapat d’amics pujaren a l’escenari. Ací podeu veure un vídeo de Pomelo TV, encarregats de l’audiovisual de l’espectacle. Foto de portada de: Bikus.

La prèvia

El dissabte de ben matí, a les 11:00, es preestrenava a la Fábrica de Hielo de València, el documental de la història de la banda des dels seus inicis. El documental titulat De Gandia al mundo. Otra música es posible està dirigit per Cecilio Chaves i Carles Crosa. Produït conjutnament entre Ekiyoo Media i La Raíz, amb la participació de l’Instituto del Cine Madrid i la col·laboració de Javier Gallego com a narrador.

La Xaranga Aureba ja es va deixar caure per la Fábrica de Hielo, i escalfant motors per començar a amenitzar el concert a les 18:00.

També El Diluvi va acompanyar La Raíz per aquesta gran nit. Just abans que començara el gran acomiadament, els millors temes d’El Diluvi amenitzaren i caldejaren l’ambient a una vesprada freda i humida.

L’anècdota que conta Macondo

El concert

I ja va arribar el plat fort de la nit. El moment més esperat i menys desitjat pel públic assistent. Gent arribada de tots els racons de l’Estat, 18.000 persones disposades a donar-ho tot en, probablement, l’última ocasió de veure La Raíz, després de 13 anys d’activitat. Vos deixem amb un recull de les xarxes socials que hem fet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €