El dia que s’ajunten La Vida Moderna i l’últim concert de La Raíz a València

El passat 14 de juny van eixir a la venda les entrades per al concert d’acomiadament de La Raíz, abans d’una “aturada indefinida”. Un concert que es preveu històric i molt emotiu, l’últim de la gira anomenada Nos volveremos a ver. Amb aquesta gira, La Raíz ha anat per tot l’estat i ciutats estrangeres (Dublín, Londres, Edimburg). Porten un intens 2018 on han participat en festes populars, en festivals multitudinaris i en sales de tot tipus. Tothom sabia que aquest 17 de novembre seria l’adéu de La Raíz. Tothom, menys La Vida Moderna. El programa de ràdio de La Ser es planta el pròxim dissabte 17 novembre en la Fontenta de Sant Lluís amb el seu espectacle en directe. Per a demostrar que faran una sana competència, la setmana passada varen telefonar a Pablo Sánchez de La Raíz. Ací, el fragment.

Els promotors de l’espectacle en directe presentat per David Broncano, Quequé i Ignatius, reconeixen directament que es van “flipar”. Van buscar un gran recinte a València i van llogar el pavelló de la Fontenta on caben aproximadament 5.500 persones. El ritme de venda d’entrades anava bé, però tal i com confessen al mateix programa, ha baixat el ritme i sembla que no ompliran la Fonteta. Així que, el passat dimecres van decidir telefonar a Pablo Sánchez. A la conversa, Pablo informa que han esgotat les 18.000 entrades i completat l’aforament de l’auditori de La Marina Sud de València.

Aquests dos grans espectacles comparteixen gran part de perfil de públic. De fet, el programa va posar de moda corejar a crits «UPyD». Uns crits que ara s’ha convertit quasi en una tradició corejar-los entre cançons de festivals i concerts. La telefonada acaba amb la citació de quedar per “resoldre el conflicte a hòsties” una vegada acaben els dos espectacles.

Concert de la Raíz

Les entrades es van exhaurir fa dos mesos, això vol dir que 18.000 persones acudiran al recinte. L’organització recomana entrar amb dues hores d’antelació per evitar concentracions a les portes i els canals d’accés. El concert tindrà un únic accés únic pel Carrer Marina Real Juan Carlos I. Abans del concert de La Raíz també estan programades les actuacions de la Xaranga Aureba i El Diluvi.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €