Verkami assolit! Nou objectiu i festa post-Premis Tresdeu amb Biano i Nonai Sound

Aquest cap de setmana ho hem aconseguit! L’objectiu de la nostra campanya de Verkami de 800 euros ha arribat a assolir-se a dos setmanes de la seua finalització. Per això volem anunciar dos importants notícies. La primera és que és que volem celebrar-ho amb totes vosaltres i anunciar que tindrem festa post-premis després de la gala dels Premis Tresdeu del dijous 29 de novembre. La segona és que no ens conformem, i ampliem l’objectiu a 1.100 euros. El nou objectiu donarà la possibilitat a que Biano estiga punxant al VIP amb cerveses Turia i amb tots els i les finalistes.

 

Hem arribat a un acord de col·laboració amb la discoteca La Peligro (Plaça d’Hondures, 37, València) per a celebrar la festa post-Premis Tresdeu. Tindrem punxant dos figures del panorama com són el propi Biano i Nonai Sound. Els i les verkamistes tindreu una nova recompensa, accés gratuït a La Peligro durant tota la nit, amb colpet inclòs. Per a la resta hi haurà accés gratuït fins a les 2:00 de la matinada. Així que, teniu quasi dos setmanes per anar demanant lliure a la feina i avisant en casa perquè divendres 30 no treballa ningú. Se’ns farà de dia!

Ampliació del Verkami

Pel que fa al Verkami, davant la gran acollida i la consecució de la campanya amb tanta antelació, hem ampliat l’objectiu 300 euros més. Aquest objectiu ens ajudarà a que Biano punxe al refrigeri VIP que hi haurà només finalitze la gala amb cerveses Turia i totes les persones finalistes.

Recordeu que l’entrada a la gala és gratuïta fins completar aforament, però l’aforament de La Mutant és limitat. Així que una manera de garantir-vos un seient és sent verkamista des de solament 3 euros. Tindreu oportunitat de veure les actuacions en viu de Varry Brava, El Diluvi, JazzWoman & Periferia Norte i La Plata.

En resum, ser verkamista dels Premis Tresdeu té molts avantatges. I si optes per ser verkamista VIP en tindràs molts més.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €