Els pilots de MotoGP es passen a la pilota valenciana

Amb motiu del Gran Premi de Xest del mundial de MotoGP que se celebra aquest cap de setmana, 4 pilots han compartit partida amb pilotaris professionals. Una partida d’exhibició va tindre lloc ahir al Trinquet de Pelayo entre Genovés, Soro, Puchol II, Javi, Santi, Moltó y Brisca.

 

Després, els pilots professionals Maverick Viñales, Alex Rins, Jorge Martín y Arón Canet, han passat a l’acció. Han baixat al trinquet i han compartit uns colps amb els professionals. Un fet sense dubte que ajuda a la internacionalització i promoció del nostre esport autòcton. De fet el mateix canal oficial de MotoGP ha compartit per xarxes les imatges, les quals ja compten amb més de 40.000 “likes” i centenars de comentaris.

El valencià Aron Canet ha exercit d’amfitrió a la seua terra. El jove pilot de Corbera (Ribera Baixa) es troba 6é al mundial de Moto3. Aconseguirà guanyar la seua primera cursa de l’any a casa? No ho tindrà fàcil ja que Jorge Martín, campió matemàtic del mundial voldrà la seua 8a victòria.

Per la seua part els catalans Maverick Viñales i Àlex Rins competeixen en MogoGP. El primer es 4t i provarà d’entrar al pòdium final amb el ja campió Marc Màrquez. Pel que fa a Rins tractarà de mantenir una meritòria 5a posició en la seua segona participació en la màxima categoria.

Hui i demà se celebren els entrenaments mentre que el diumenge tindran lloc les curses. Tant esportistes, com aficionats miren al cel perquè la pluja respecte la festa valenciana del motociclisme.

*Fotos de MotoGP

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €