Els videoclips de Pupil·les i JazzWoman alcen la veu contra el masclisme

Els últims videoclips de Pupil·les i JazzWoman amb Del Olmo (Periferia Norte), alcen la veu contra el masclisme. Una forma contundent de dir prou en forma de cançó i peça audiovisual. Decideixen fer-ho públicament per que comence a calar d’una vegada el missatge en contra de la cosificació de la dona, de la humiliació i del maltractament físic, verbal i emocional.

Cita Previa – Pupil·les

Les Pupil·les estan fartes. Fartes d’escoltar lletres masclistes. Fartes de tanta lletra de cançó amb «puta», «guarra» i «bitch». Fartes de tant de cantant vacil·lant de gitar-se amb multitud de dones. Fartes de que parlen de culs i pits de manera despectiva. En definitiva, fartes de la humiliació cap a la dona. Per açò trauen aquest fusió de ritmes urbans amb una tornada corejable i fàcil de recordar. “Cita Previa” fa referència al a aquests cantants que es dirigeixen menyspreant les dones. Si sou alguns d’aquests cantants i es dirigiu a Pupil·les, ja sabeu, primer crideu i demaneu cita prèvia.

A la lletra de Mireia i Natàlia cal sumar la base i producció musical de Mark Dasousa als Atomic Studio. El videoclip ha estat gravat i editat per Elhombreviento. Hi ha col·laborat Claudia Oviedo en la perruqueria i maquillatge i Fina.

Suavemente – JazzWoman Ft. Del Olmo

No espereu el “Suavemente” d’Elvis Crespo, no. És el videoclip d’una bachata amb tocs urbans, la cançó pertanyent al disc Bagheera de JazzWoman. En aquesta ocasió acompanyada de Del Olmo, altre dels membres de Periferia Norte. JazzWoman dedica aquesta cançó a totes les dones que lluiten el dia a dia per l’eliminació del maltracte masclista. També té camí de convertir-se en un himne anticocaïna, droga moltes vegades potenciadora i provocadora de les actituds masclistes.

El videoclip de tipus narratiu, ens conta al història d’un personatge que abusa d’alcohol i drogues mentre menteix a la seua parella pel mòbil. Produït per Periferia Norte i dirigit per Travel Own Way, i també Claudia Oviedo s’ha encarregat de la perruqueria i maquillatge. I fixeu-se que es tracta del capítol 1 de 3, així que prompte tindrem més material? L’esperem.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €