Cinema i Televisió

La nova sèrie ‘El Embarcadero’ porta intriga i poliamor a l’Albufera

Redacció | 16 gener 2019

El pròxim 18 de gener s’estrena la temporada completa al complet baix demanda de la nova sèrie El Embarcadero. Es tracta d’una sèrie original de Movistar + creada per Álex Pina i Esther Martínez Lobato, responsables de La casa de papel. La particularitat d’aquesta nova sèrie és que transcorre entre la ciutat de València i l’Albufera. Tota una novetat, ja que no és habitual que una sèrie que s’emet a nivell estatal s’ambiente al País Valencià.

Sinopsi El Embarcadero

La sèrie està ambientada en l’actualitat i protagonitzada per dos dones, Alejandra i Verónica. Alejandra és una arquitecta d’èxit, a qui la vida li somriu professional i emocionalment. Fins que el seu marit Óscar apareix mort. Aquesta tragèdia farà que Alejandra descobrisca que Óscar tenia una doble vida. Mantenia una relació paral·lela amb Verónica, una dona que viu a la zona de l’Albufera. Alejandra iniciarà una investigació per tal d’esbrinar perquè el seu marit portava aquesta doble vida. Però l’entramat emocional que hi troba és més complexe del que imagina.

La sèrie, a banda d’indagar les causes de la mort d’Óscar, també se submergeix en altres temes. Segons conten els creadors i el protagonistes en nombroses entrevistes es posa sobre la taula el poliamor i la monogàmia . Pot algú estimar de veres a més d’una persona a la vegada? Aquest tema planejarà al llarg dels 8 capítols.

València i l’Albufera

Quasi com dos personatges més, València i l’Albufera també tenen la seua trama a la sèrie. La ciutat de València, urban i moderna i l’Albufera, que representa la naturalesa, el paisatge salvatge, càlid i lluminós. De fet, l’equip de la sèrie porten tota la setmana promocionat El embarcadero a la ciutat de València.

El passat dilluns estigueren a La Rambleta els protagonistes Álvaro Morte (Óscar), Verónica Sánchez (Alejandra), Irene Arcos (Verónica) i Roberto Enriquez (Conrado), junt a la parella de creadors. Parlaren sobre el procés de creació de la sèrie. Un dia després, ahir, va tindre lloc la “première” als cinemes Lys de València.

, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.