Una artista sorpresa tancarà el cartell del SanSan 2019

El SanSan 2019 se celebrarà del 18 al 20 d’abril al recinte de festivals de Benicàssim (Plana Alta). Ha tancat les últimes 4 incorporacions amb una important novetat i interessant al·licient. Per una banda, Ochoymedio Djs, Señoras Qué i Ville Rowland, estaran als comandaments de la cabina de la carpa. Per altra, una Artista Sorpresa pujarà dissabte a un dels dos escenaris principals. Serà sols en aquest moment quan es descobrirà la seua identitat.

Cartell per dies

Cartell per dies SanSan 2019

El dijous 18 d’abril actuaran Rozalén, Xoel López, La Casa Azul i Fuel Fandango com a caps de cartell. També actuaran Morgan, Zea Mays, EUT, Cala Vento, Los Vinagres, Ramon Mirabet i Tu Otra Bonita.

Divendres 19 serà el torn dels artistes principals Love of Lesbian, C.Tangana i Varry Brava. Els acompanyaran Triángulo de Amor Bizarro, Carolina Durante, Shinova, Los Punsetes, Jacobo Serra, Las Chillers, The Crab Apples i Badlands.

Finalment, el dissabte 20, comptarem amb una actuació sorpresa, que només coneixerem la seva identitat en directe, les actuacions de Miss Caffeina, Second, The Parrots, La Plata, La Sonrisa de Julia, Bazzookas, Monterrosa i Nerabe. A més es comptarà amb les actuacions exclusives de l’Escenari Cosquín Rock, on actuaran IZAL, La Pegatina, els argentins Auténticos Decadentes i el xilè Bocho.

Coincidint amb la publicació de la programació per dies, des d’avui hi ha una quota limitada d’entrades de dia des de 25 € + despeses ja a la venda.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €