Celebra Sant Blai a Alcosser: mural, calçotada i concerts gratuïts

El proper dissabte 2 de febrer, a Alcosser (Comtat) se celebra una interessant jornada festiva. Aprofitant la festivitat de Sant Blai, la menuda localitat ha programant una espectacular festa als seus carrers. Música, art i gastronomia en un sol dia ja que hi comptarà amb l’artista gràfic Elías Taño, i amb les concerts de The Dance Crashers, el col·lectiu Periferia Norte amb JazzWoman com a principal reclam  i Perversió.

Sant Blai Alcosser

A les 9:00 del matí començaran els actes amb un mural a càrrec de l’artista Elías Taño. Segons ens conten des de l’organització el mural parlarà d’Alcosser, un poble que vol viure. I serà participatiu, tota aquella persona que s’acoste podrà fer-lo seu i posar la seua pinzellada. A les 10:00 hi haurà coca dolça i xocolate calent per combatre el fred de les primeres hores del matí.

A les 14:00 podreu omplir la panxa per tan sols 10 € o 5 per a menors de 10 anys. Hauràs de reservar o comprar el teu tiquet abans del dia 2 telefonant al 638 07 28 30, o deixant un missatge al Facebook de la Junta de Festes d’Alcosser. Amb el tiquet tindràs dret a calçotada, torrada, picadeta i beguda.

I a les 18:00, a l’entrada del poble i sota una carpa tindreu les actuacions de The Dance Crashers, JazzWoman amb el col·lectiu Periferia Norte i Perversió (primer premi Concurs Sol a Sol Fira de Tots Sants 2018). A la carpa hi haurà barra amb preus popular. L’últim que falta demanar és gaudir de la festa amb respecte, ens veiem allí!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €