Notícies

Les ‘Heroïnes’ del Diluvi i altres videoclips que no et pots perdre

Joan Fuset | 27 Març 2019

El Diluvi – Heroïnes de la fosca nit

“Heroïnes de la fosca nit” és la primera cançó de Junteu-vos, el nou disc que està preparant El Diluvi. Aquest avançament és un clam a l’amor i a la unió, a l’empoderament, a esborrar temps passats i perdre la por, a vestir de nous significats els referents. És la història d’Anna Gabriel, feta poesia gràcies a Majo Doménech i el seu Poemari Incomplet. La veu en off de l’Anna apareix al principi de la cançó. L’audiovisual ha estat possible gràcies a l’equip format per Mònica Llop, Martí Colomer i Mario Sancho.

Lil Moya – Tot lo que era pa’ tu

Lil Moya debuta amb el videoclip de “Tot lo que era pa’ tu”, pertanyent a la mixtape Fair play. Flow i autotune del bo d’un dels membres de Negossiet Studio, el col·lectiu de Pego. Reivindicant que el trap és el nou punk. El videoclip obra de Palace Lab, alterna els formats i les textures però continua amb la foscor habitual, marca de la casa.

El Kamión de la Basura – Patalea

La banda de mestissatge del Baix Segura presenta el segon videoclip del seu disc Surcos. “Patalea” és un crit contra el conformisme i per la gent que s’enfronta a les injustícies socials. Per al videoclip El Kamión de la Basura han comptat amb diverses plataformes d’arreu del País Valencià i Múrcia que s’han acostat al CSOA La Gata Manifasera d’Almoradí. Des de les Kellys, als jubilats i pensionistes, defensores dels animals, del riu Segura, antifeixistes, feministes… Una excel·lent oportunitat de conèixer millor les lluites socials.

Nadia Sheikh – Toxic

Nadia Sheikh és una rockera de l’Alcora (Alcalatén) resident a Londres i recentment ha publicat “Toxic”. Fusiona a la perfecció rock, indie i pop amb una delicada (de vegades) veu, interessants melodies i tornades apegaloses. El videoclip dirigit per Harry Fleeting combina imatges de Nadia i la seua banda tocant a una habitació amb imatges de la pròpia Nadia trencant objectes amb ràbia i violència.

Les Pick-ups – Sofá de escai

D’entre el Vinalopó i el Segura, arriben Les Pick-Ups amb un rock & roll clàssic i un divertit videoclip d’animació. “Sofá de escai” es una adaptació de “She lied” de The Rockin’ Ramrods amb una crítica i divertida lletra de Les Pick-Ups contra els sofàs d’escai que se’t peguen al cul, sobretot a l’estiu. L’animació amb un estil proper a antics dibuixox animats com els Picapedra o la Pantera Rosa, és obra de Rayos X.

, , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.