Tot explota amb l’art d’Elías Taño i les cançons de Tesa al Rialto

El Teatre Rialto de València acull a partir de demà i fins el 7 d’abril l’obra Tot explota. Aquesta producció de l’Institut Valencià de Cultura que reflexiona sobre la societat de classes, i agrupa un projecte de caràcter multidisciplinar. Simultàniament a l’obra s’exposarà al Rialto una selecció d’il·lustracions d’Elías Taño. A més, demà Tesa oferirà un concert amb Cançons perquè tot explote de caràcter gratuït. Us deixem el seu últim videoclip “Qui estima la seua llengua”. Aquest compta amb les col·laboracions de Vicent Torrent d’Al Tall i Vicent Colonques al piano.

L’art i la música habiten el Rialto

Dins de les activitats d’Habitem el Café Rialto, hi haurà una exposició d’Elías Taño. Des d’ahir i fins els 7 d’abril es podrà veure una selecció d’il·lustracions seues al voltant de l’obra Tot explota. Elías, artista gràfic, muralista i activista polític, entén l’art des de la lluita social. L’exposició podrà ser visitada gratuïtament.

Per la seua banda Tesa posarà cançons perquè tot explote. La rapera d’Almussafes està a punt d’estrenar el seu nou disc Rural, del qual ja coneixem alguns temes com “Qui estima la seua llengua”, “Rural“, “El amor no duele” i  “Ràbia“. Aquest serà el seu segon disc en solitari i aporta cançons contra el creixent nou feixisme i la cultura de l’actual individualisme i hedonisme virtual. No faltaran temes de caire feminista, referències a les arrels i un repàs a les cançons del seu anterior treball Al-Tesa (Autoeditat, 2017). El concert de Tesa serà demà divendres a les 22:00 hores al Rialto amb l’entrada gratuïta.

Tot explota

Tot Explota

Cartell de l’obra Tot explota

L’obra Tot explota dirigida per Carla Chillida parla de la societat de classes. Posa especial atenció en la classe treballadora, preguntant-nos si encara existeix aqueix concepte identitari de classe treballadora. O, en canvi, si aquesta ha vingut a ser substituïda pel sentiment de classe mitjana aspiracional. També hi es reflexiona sobre si encara existeix la lluita de classes. O si assumim que hem arribat a la “fi de la història” i per tant per fi de les ideologies. L’obra es representarà al Rialto el 22, 23, 24, 29, 30 i 31 de març; i el 4, 5, 6 i 7 d’abril. Divendres i dissabtes a les 20:00; dijous i diumenges a les 19:00. Podeu trobar clicant ací les entrades.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €