Quins valencians superen 1 milió de seguidors a Instagram?

Que Instagram és la xarxa social més influent del moment no ho dubta ningú, i ja són almenys 10 els valencians i valencianes que superen el milió de seguidors a aquesta plataforma. Sabries dir qui son? Si no ho saps no et preocupes, ací et deixem el Top!

11. Vanesa Romero

Vanesa Romero és una actriu i model de 40 anys nascuda a Alacant i té 1 milió de seguidors a Instagram. L’alacantina es va proclamar Miss Alacant als 17 anys i immediatament se’n va anar a Madrid per iniciar la seua carrera com a actriu. Al 2005 va començar a treballar en Aquí no hay quien viva i al 2007 en La que se avecina, on va adquirir més fama. El seu perfil d’Instagram es caracteritza per les frases motivadores que escriu als peus de foto.

10. Saúl Ñíguez

Saúl Ñíguez és un jugador de futbol de 24 anys nascut a Elx. Juga de migcampista a l’Atlético de Madrid on va arribar amb 13 anys. Al seu Instagram, on compta amb 1 milió de seguidors, podem trobar fotos del seu dia a dia on mostra imatges d’entrenaments i partits, i a les històries també es poden veure reptes i contingut relacionat amb el seu estil de vida. Junt amb els seus germans Aarón i Jony, també futbolistes, ha creat una acadèmia de futbol per als més menuts.

9. Esteban Martínez

Esteban Martínez va nàixer a l’Eliana al 1988. Es va donar a conèixer al 2012 al programa Gandia Shore, i després també ha participat en Campamento de verano i en Super Shore. Al seu Instagram amb 1.3 milions de seguidors es descriu com a un amant dels animals, i actualment es dedica a ser model i entrenador personal.

8. Kidd Keo

Pàdua Keoma Salas, més conegut com Kidd Keo, és un traper nascut a Alacant al 1995. Té 1.4 milions de seguidors en Instagram tot i les crítiques rebudes per les temàtiques de les seues cançons, que son bàsicament la droga, el sexe i els diners. Una de les cançons més criticades es “Lollypop” (2017).

7. Paco Alcàcer

Paco Alcàcer és un jugador de futbol de Torrent de 25 anys. Actualment és jugador del FC Barcelona però es troba cedit al club alemany Borussia Dortmund. El davanter compta amb 1.6 milions de seguidors a Instagram i ha adquirit la seua fama a base de gols. Fins i tot Els Jóvens li van dedicar una emotiva cançó quan encara militava al València. El torrentí va decebre a un bon grapat de valencianistes quan va marxar, però el seu pas pel Barça i Dortmund han incrementat exponencialment la seua quota de seguidors.

6. ByStaXx

Frank Ramírez Garnes, més conegut com StaXx o ByStaXx, és un gamer i youtuber castellonenc de 26 anys. Es considera un dels primers jugadors de videojocs en pujar gameplays a Youtube en l’àmbit estatal. A partir de la seua activitat en aquesta plataforma i la relació amb altres youtubers, ha adquirit fins 1.8 milions de seguidors a Instagram.

5. Miguel Bernardeau

Miguel Bernardeau Duato és un actor nascut a València l’any 1996. El valencià, fill de l’actriu Ana Duato i del productor Miguel Ángel Bernardeau, és internacionalment reconegut pel seu paper de Guzmán a la serie Élite de Netflix. Al seu Instagram, on bàsciament trobem el seu dia a dia, compta amb 1.9 milions de seguidors.

4. Galadriel Caldirola

Gala Caldirola és una alacantina de 27 anys que té 2 milions de seguidors a Instagram. Va adquirir la seua fama quan va participar al programa de Telecinco Mujeres y Hombres y Viceversa, quan en aquest període va patir un greu accident de cotxe. Després de recuperar-se, va continuar participant en programes d’aquest tipus fins i tot a Amèrica Llatina. Al seu compte d’Instagram podem trobar contingut relacionat amb l’esport, la maternitat, ja que és mare, i el seu estil de vida.

3. Miguel Ángel Silvestre

Miguel Angel Silvestre és un actor i model de 37 anys nascut a Castelló. Es va fer famós quan va protagonitzar la sèrie Sin tetas no hay paraíso i, a nivell internacional, s’ha donat a conèixer per ser un dels personatges principals de la sèrie Sense8, de Netflix. Té 2.7 milions de seguidors a Instagram, on puja fotos del seu dia a dia.

2. Jorge Cremades

Jorge Cremades és un humorista nascut a Alacant al 1988. Al 2013 es van viralitzar els vídeos d’humor que pujava a la plataforma Vine. Des d’eixe moment, ha continuat fent vídeos curts per a diverses xarxes socials, però on més èxit té hui dia és a Instagram, on el segueixen 2.8 milions de persones. En diverses ocasions ha sigut criticat per declaracions polèmiques sobre el feminisme i les dones.

1.Wolfie Cindy

Cindy Kimberly, coneguda com Wolfie Cindy, és una model de 20 anys de Dènia. La jove alacantina es va fer famosa quan el cantant canadenc Justin Bieber va publicar una foto d’ella a Instagram preguntant qui era. Abans d’aquest fet, Cindy ja tenia projectes relacionats amb la moda, però les ofertes van augmentar de manera considerable. Hui dia és la valenciana més seguida a Instagram amb 5,2 milions de seguidors.

* Trobes a faltar algú? Si penses que ens hem deixat alguna personalitat valenciana (esportista, cantant, influencer, actriu, model…) amb almenys 1 milió de seguidors, fes-nos-ho saber a les nostres xarxes: Facebook, Twitter o Instagram.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €